Blog În fiecare zi, alese şi culese... www.pucu.ro – cărţi de vizită cu autoservire

www.pucu.ro – cărţi de vizită cu autoservire

www.pucu.ro este primul website de cărţi de vizită online din România care îţi oferă posibilitatea de a-ţi customiza în totalitate cărţile de vizită, putând apoi beneficia de un tipar de calitate şi o livrare promptă.

Astfel, într-un timp relativ scurt poţi obţine cele mai potrivite cărţi de vizită, care să te reprezinte şi să te promoveze eficient, în cantităţile dorite, fără rabat la calitate, la un preţ cu 20 de procente mai mic faţă de varianta de comandă offline.

Aplicaţia pune foarte mult accent pe uşurinţa în utilizare, nefiind necesar să deţii cunoştinţe avansate de grafică. Prin intermediul www.pucu.ro, posibilităţile de personalizare a modelelor de cărţi de vizită sunt complexe: galerie de imagini de fundal, variante de design, şabloane pentru aranjarea textului şi o ofertă extrem de variată de cartoane-suport şi finisări. În plus, pe website se poate încărca şi o grafică special concepută cu un program specializat.

Daca te simţi inspirat şi provocat de concepul “do it yourself”, atunci trebuie să ştii că www.pucu.ro poate fi definit ca un spaţiu în care libertatea de a fi creativ, dar şi eficienţ, este nelimitată!

Câştigătorii concursului „Top 5 idei creative”, desfăşurat de Agrafa Print la Adfel 2012

Articolul Anterior

Agrafa Print iubeşte copacii verzi!

Articolul Urmator