Blog Diverse Agrafa Print iubeşte copacii verzi!

Agrafa Print iubeşte copacii verzi!

Într-o lume din ce în ce mai poluată, fiecare campanie ecologică contează! Noi încurajăm reciclarea, reducerea poluării, folosirea responsabilă a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea în siguranţă a substanţelor chimice şi curăţenia spaţiilor verzi” – scriu pe site-ul lor cei de la copaculmeu.ro. Şi pentru că acesta este şi modul nostru de gândire în ceea ce priveşte ecologia mediului înconjurător, aşa cum vă povesteam şi într-un articol mai vechi, nu am stat prea mult pe gânduri şi am hotărât să devenim parteneri ai campaniei Copacul Meu.

Organizaţia îşi propune să aducă mai mult verde în viitorul parc din Prelungirea Ghencea – Drumul Cooperativei, făcând apel la cât mai mulţi bucureşteni care să ajute la plantarea celor 500 de copaci. Odată cu lansarea acestui eveniment, Agrafa Print a dorit să ia parte la promovarea spiritului civic în domeniul ecologiei şi a oferit un mic ajutor organizaţiei.

Pentru a se bucura de o rată de succes cât mai mare, organizatorii anunţă o după-amiază de neuitat, pregătind voluntarilor multe surprize, printre care îndulcire cu prăjituri şi sucuri, insigne personalizate şi flori oferite în ghivece. Pe lângă acestea, participanţii vor primi şi diplomă de voluntar, iar pe parcursul zilei vor putea asista la expoziţii de fotografie şi desen.

Cei care doresc să contribuie la înfrumuseţarea parcurilor pot face o donaţie de 24 lei/copac  în ziua plantării sau prin transfer bancar: RO95BTRL04001201K34409XX – Banca Transilvania – Titular: Cernica Andra

Până acum, organizaţia Copacul Meu se mândreşte cu plantarea a 500 de copaci în Parcul Izvor, 600 copaci în Parcul Tineretului şi 100 de sălcii în Parcul Herăstrău.

www.pucu.ro – cărţi de vizită cu autoservire

Articolul Anterior

Căutăm operator DTP & print

Articolul Urmator