Blog Echipa Agrafa Print Interviu cu Mihai Baciu, Managing Director la Agrafa Print

Interviu cu Mihai Baciu, Managing Director la Agrafa Print

Pentru cine nu îl cunoaşte încă, Mihai Baciu este persoana care a înfiinţat Agrafa Print în urmă cu 10 ani şi cel care coordonează activitatea din cadrul companiei, având o  experienţă de peste 16 ani în producţia publicitară. Printre domeniile pe care le consideră ca fiind cele mai interesante sunt tehnologia şi marketingul – pasiuni pe care le exersează zi de zi în „laboratorul” Agrafa.

Ce se întâmplă după cafeaua de dimineaţă?

Pentru mine, trezitul de dimineaţă înseamnă prima mare provocare din zi, din simplul fapt că seara găsesc întodeauna ceva mai interesant de făcut decât să dorm. Însă, după prima cafea de dimineaţă, lucrurile stau mult mai bine. Urmează apoi şofatul către birou şi primele telefoane date, asta ca să nu “pierd timpul” doar conducând. După cafeaua nr. 2, răspund celor mai urgente mail-uri şi îmi revizuiesc agenda pentru ziua respectivă, apoi mă dedic atât întâlnirilor din afara biroului cât şi celor interne… cu multe întrebări, răspunsuri, probleme, soluţii, dar mai ales multe idei şi implementări.

Ce te face să urmezi acelaşi drum spre sediul Agrafa Print zi de zi?

Păi unde aş putea să mă duc? Este ceea ce îmi place să fac! Aici nu există două zile la fel. Întodeauna am parte de ceva nou şi provocator. Nu spun că la Agrafa e Raiul pe Pământ, pentru că, evident, mă confrunt destul de des şi cu situaţii neplăcute, însă faptul că trebuie să fiu tot timpul activ mă face să mă simt foarte bine. În plus, oamenii din echipă şi colaboratorii cu care lucrez sunt de departe cea mai importantă motivaţie!

Viaţa la Agrafa Print şi momentele ei remarcabile… 

Sunt multe momente frumoase pe care le ţin minte, de la distracţii până la realizări remarcabile. De cele mai multe ori ne place să îmbinăm utilul cu plăcutul, iar aici aş da ca exemplu clipul pe care l-am filmat, în care toţi protagoniştii sunt colegii sau colaboratorii noştri. În două seri pline de distracţie am realizat ceva util, clipul a devenit viral, aşa cum ne aşteptam. Acum, că tot am avut succes din prima, ne pregătim pentru un nou spot pe care îl vom filma luna viitoare.

Ce se întâmplă după ora 18.00?

Uneori, în funcţie de dispoziţie şi anotimp, fug la o terasă, la un film sau citesc o carte. Alteori, simt nevoia să rămân la birou, să mă pot concentra pe treburile care necesită atenţie maximă şi de care nu mă pot ocupa în timpul “agitaţiei” dintre 9.00-18.00.

Care sunt perspectivele de viitor?

Referitor la Agrafa Print, îmi doresc să rămânem, sau în anumite cazuri să devenim, prima opţiune a clienţilor în privinţa printului digital. Pe plan personal, mi-aş dori să am mai mult timp pentru conferinţe, întâlniri şi expoziţii. În industria noastră, inovaţia, contactul permanent cu tehnologia şi evoluţia pieţei sunt vitale pentru dezvoltarea afacerii.

Agrafa Print a fost prezentă la Start Up Live Bucharest

Articolul Anterior

Ce opţiuni să NU alegi atunci când îţi realizezi cărţile de vizită

Articolul Urmator