Blog Evenimente Agrafa Print a fost prezentă la Start Up Live Bucharest

Agrafa Print a fost prezentă la Start Up Live Bucharest

Desfăşurat la nivel internaţional după un concept unic de eveniment, Start Up Live Bucharest a avut loc în perioada 7-9 iunie 2013 şi s-a aflat la a doua sa ediţie în România. Organizatorii şi-au propus să reunească astfel tineri pasionaţi de tehnologie, web designeri şi jurnalişti de business care doresc să-şi prezinte ideile de afaceri, cu antreprenori, co-fondatori şi investitori cu experienţă, având sopul de a crea conexiuni pentru dezvoltarea şi finanţarea unor proiecte inovatoare.

Mihai Baciu, Managing Director la Agrafa Print, prezent la eveniment în calitate de mentor ne povesteşte: „Am fost încântat să iau parte la atât de multe prezentări bune, idei bine ancorate în realitate şi cu un potenţial mare de a-şi găsi investitorii. Un aspect important pe care l-am descoperit în cadrul proiectelor prezentate a fost componenta socială, care sunt convins că pe viitor va avea un impact deosebit. Alături de alţi 15 mentori veniţi din diferite domenii de activitate, am oferit suport şi feedback participanţilor ce urmau să-şi prezinte planul de afaceri detaliat în cadrul unui pitch, în faţa juriului format preponderent din oameni de business cu o bogată experienţă.”

Printre premiile acordate câştigătorilor s-au numărat două bilete la evenimentul Pioneers Festival din Viena, un bilet la Tech Open Air Berlin, un bilet pentru participarea la un workshop de improvizaţii, vouchere, precum şi alte beneficii oferite de sponsorii evenimentului.

Klaud. K. Helman continuă să ţepuiască România

Articolul Anterior

Interviu cu Mihai Baciu, Managing Director la Agrafa Print

Articolul Urmator