Blog Industrie De zece ani, dăm print ideilor tale!

De zece ani, dăm print ideilor tale!

La ceas aniversar, dedicăm câteva rânduri celor zece ani petrecuți împreună, sutelor de colaborări, miilor de idei care au ajuns să prindă contur și tonelor de hârtie reciclată.
Deși brandul Agrafa împlinește frumoasa vârstă de 10 ani, povestea din spatele lui începe cu și mai mult timp în urmă, mai exact în 1997, când doi studenți entuziaști au pornit un mic business în grafică și producție publicitară.

Eforturile continue și profesionalismul echipei inițiale au condus la o creștere spectaculoasă, ceea ce i-a determinat să-și extindă activitatea. Speed Promotion, devenită între timp o agenție full-service, a decis în 2004 să investească în echipamente profesionale și să-și transforme departamentul de producție în ceea ce se numește astăzi Agrafa Print Services. În 2008 s-au desprins alte două divizii, Godmother și Tipărituri.ro, alături de care ne îmbogățim continuu experiențele în domenii conexe.

Ce am învățat odată cu evoluția Agrafa Print Services – Povestea celor 10

  • Dacă există lucruri care nu s-au schimbat de-a lungul timpului, acestea sunt valorile și principiile noastre. Comenzile onorate la timp, creativitatea si energia investită în realizarea produselor și profesionalismul în relațiile cu partenerii și clienții au condus la o evoluție armonioasă, de care acum, ca și atunci, suntem mândri.
  • Cele două imprimante care ne-au ajutat să răspundem comenzilor de peste 100.000 cărți de vizită în primul an, au fost înlocuite cu timpul de aparatură de ultimă generație. Astfel, am reușit să ținem pasul cu avântul tehnologic din domeniul printurilor și să le oferim în permanență clienților noștri cele ma convenabile și eficiente soluții.
  • Inovația, creativitatea și atenția acordată chiar și celor mai mici detalii ne-au propulsat în topul primelor trei afaceri din România.
  • Am diversificat constant gama de produse și am îmbunătățit calitatea fiecărui serviciu.
  • Profesioniști din domeniu s-au alăturat în fiecare an echipei noastre, ceea ce ne face să ne simțim veșnic tineri și ne oferă energia necesară dezvoltării continue.
  • Am învățat că primul pas în realizarea unui proiect de succes este identificarea nevoilor clienților. Participăm constant la evenimentele de profil pentru a rămâne conectați la noutățile din industria publicitară.
  • Raportul dintre calitate și preț a reprezentat dintotdeauna un avantaj în ceea ce privește serviciile oferite de Agrafa. Astăzi, ca și acum 10 ani, clienții noștri se declară mulțumiți de echilibrul dintre aceste două coordonate.
  • Prezența în mediul digital ne oferă atât nouă, cât și clienților și colaboratorilor numeroase avantaje: comunicare eficientă, conținut multimedia, targetare eficientă și rapiditate.
  • Relația cu fiecare client sau colaborator reprezintă un element extrem de important pentru Agrafa Print Services. Atenția acordată comunicării eficiente și avantajele oferite ne-au ajutat în dezvoltarea continuă a portofoliului.Branduri mari, din diverse domenii, ne-au devenit clienți fideli. Sărbătorim 10 ani alături de fiecare dintre ei și pentru asta le mulțumim.
  •  Suntem la fel de entuziaști ca în prima zi. Privim lucrurile pe care le-am învățat și toate performanțele pe care am reușit să le atingem în acești 10 ani ca pe un început. Pasiunea pentru lucrurile bine făcute și satisfacția clienților sunt resursele ce ne încurajează să continuăm acest parcurs evolutiv.

Scurtă incursiune în lumea printului digital – ce trebuie să știți despre acest procedeu

Articolul Anterior

Stickerele cu rășină – un mod spectaculos de a personaliza orice obiect promoțional

Articolul Urmator