Blog În fiecare zi, alese şi culese... Stickerele cu rășină – un mod spectaculos de a personaliza orice obiect promoțional

Stickerele cu rășină – un mod spectaculos de a personaliza orice obiect promoțional

O modalitate inedită de a personaliza diferite obiecte, stickerele volumetrice cu rășină nu impresionează doar prin design-ul atrăgător și tehnica revoluționară prin care sunt realizate, ci și prin rezistența îndelungată de care dau dovadă. Aplicabile pe multe tipuri de suprafețe, etichetele pot avea forme diverse și pot fi decupate chiar sub forma logo-urilor. Sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital sau serigrafic, iar în funcție de alegerea dumneavoastră și de utilizarea stickerelor, rășina poate fi rigidă sau flexibilă.

Sursa foto:http://bit.ly/1rlBW83

Sursa foto: http://bit.ly/1mu4s8u

De la stick-uri USB, insigne și brelocuri, până la aparate electrocasnice și chiar automobile, orice obiect asupra căruia vă doriți să atrageți atenția va fi pus în valoare de stickerele cu rășină. Cu spate adeziv sau magnetic, ele sunt extrem de rezistente, putând fi aplicate atât pe suprafețele plate, cât și pe cele ușor curbate. Pentru stickerele de mici dimensiuni, personalizarea digitală este cea mai potrivită alegere. Această metodă păstrează calitatea grafică, indiferent de numărul de culori și detalii pe care le include imaginea utilizată.

stikere volumetrice litere sau forme

Sursa foto: http://bit.ly/1v2GuCT

Una dintre cele mai practice idei de obiecte promoționale este oferirea stick-urilor USB personalizate. Fie că apelați la printurile digitale pe folie metalică, fie că îndrăzniți să vă surprindeți clienții sau partenerii prin metodele inovative de personalizare (stickere decupate sub forma literelor sau logo-uri de mici dimensiuni), stickerele volumetrice exprimă profesionalism și contribuie la consolidarea imaginii oricărui tip de business.

Sursa Foto:bit.ly/1ssUOFN

Sursa foto:bit.ly/1oiJ4i2

De asemenea, agendele, insignele, diverse utilaje, aparate electrice și electrocasnice pot fi personalizate prin intermediul stickerelor. Pentru a scoate în evidență anumite detalii, puteți opta pentru etichetele imprimate pe autocolant transparent. Rășina amestecată cu glitter sau coloranți creează un design spectaculos, stickerele putând fi aplicate inclusiv pe suprafața pereților sau a geamurilor. Ele vor permite trecerea luminii, păstrându-și în același timp calitatea, datorită rezistenței ridicate la efectele razelor UV. Veți oferi personalitate biroului sau spațiului comercial și veți atrage admirația fiecărui client sau colaborator.

sticker rasina glitter_colorant

Sursa foto: bit.ly/1vgNnja

Utilizarea acestor etichete va atrage atenția chiar și în trafic. Puteți opta pentru stickere de mari dimensiuni, pe care să le aplicați ulterior pe mașini, motociclete sau biciclete. Fie că apelați la această metodă pentru a promova un brand, fie că pur și simplu vă doriți să oferiți personalitate mijlocului de transport personal, rezultatul va fi unul deosebit, cu o rezistență în timp garantată.

sticker_magnet

Sursa foto: http://bit.ly/1rlBW83

Un adevărat lovemark este brandul care ajunge la performanța de a pătrunde în casele oamenilor. Apelând la stickerele cu rășină puteți crea chiar și magneți de frigider. Firmele din industria alimentară se vor bucura cel mai mult de avantajele oferirii acestui tip de obiect promoțional. Mai mult decât un simplu cadou, el vă asigură o prezență permanentă în viața clienților dumneavoastră.

De zece ani, dăm print ideilor tale!

Articolul Anterior

6 lucruri pe care nu știai că nu le știai despre printul digital

Articolul Urmator