Blog Industrie Cărţile de vizită pot spune multe despre tine. Află cum le poţi folosi eficient, pe business-card.ro

Cărţile de vizită pot spune multe despre tine. Află cum le poţi folosi eficient, pe business-card.ro

De curând am lansat şi www.business-card.ro, un nou site prin care dorim să venim în ajutorul celor interesaţi de promovare prin intermediul cărţilor de vizită.

Noua componentă a platformei noastre online îţi va putea răspunde oricăror întrebări pe care le vei avea cu privire la aceste produse, oferind informaţii şi sfaturi relevante despre modul de realizare a unui set de cărţi de vizită care, pe de o parte să reprezinte cu succes atât imaginea companiei cât şi personalitatea ta, iar pe de altă parte să genereze o impresie puternică şi o reacţie pozitivă.

Tot în conţinutul noului site vei putea descoperi articole detaliate despre importanţa cărţilor de vizită în cadrul întâlnirilor de afaceri, modalitatea corectă de înmânare a acestora către potenţialii clienţi sau parteneri, importanţa conceptului grafic, precum şi rolul cărţilor de vizită în promovarea firmei.

De altfel, www.business-card.ro oferă şi indicaţii utile referitoare la datele care trebuie să apară pe cărţile de vizită, alegerea celui mai bun serviciu de printare a acestora sau procesul lor de tipărire, dar şi alte articole interesante pe care sperăm să le parcurgi cu plăcere!

Ştiai că...

Articolul Anterior

Colega noastră Laura Stochiţă se prezintă

Articolul Urmator