Blog Echipa Agrafa Print Colega noastră Laura Stochiţă se prezintă

Colega noastră Laura Stochiţă se prezintă

Mulţi dintre voi au interacţionat măcar o dată cu frumoasa şi vesela noastră colegă de la Vânzări, astfel că, ne face plăcere să v-o prezentăm pentru a o cunoaşte mai bine: Laura are 23 de ani şi lucrează pe poziţia de Account Manager, cu acelaşi entuziasm, de trei ani şi două luni. Colegii o descriu ca fiind o fire foarte deschisă şi comunicativă… şi uneori  agitată – asta pentru că se implică în toate proiectele posibile, stând zilnic cu gura pe colegii de la producţie pentru ca toate lucrările să fie livrate la timp.

Laura, ce urmează după trezitul de dimineaţă?

Mă dau jos din pat întotdeauna după cea de-a doua alarmă, în jur de 7.10. O oră mă pregătesc să ies din casă, iar o oră o fac pe drum. Ajung la birou nerăbdătoare să-mi fac o cafea cu lapte iar în cele 5 minute în care o savurez în faţa monitorului mă pun la curent cu cererile venite pe mail sau, în zilele mai libere, cu postările prietenilor de pe Facebook. Apoi îmi planific activităţile şi mă confrunt cu agitaţia zilnică.

Ce te face să urmezi acelaşi drum spre sediul Agrafa Print zi de zi?

Îmi place aici, îmi place ce fac, iar colectivul este de nota 10. Odată cu dezvoltarea segmentului de imprimări obiecte promoţionale am parte de tot mai multe provocări, inclusiv micile ciondăneli cu Firu, de care nu m-aş putea lipsi. Acesta este locul de muncă la care am stat cel mai mult… şi intenţionez să mai rămân!

Viaţa la Agrafa Print şi momentele ei remarcabile…

Au fost destule în 3 ani şi sunt convinsă că nu se vor opri aici. Mi-a plăcut tare mult ultima petrecere de Crăciun cu tema “ bal mascat”, Petrecerea de Casă Nouă făcută în stilul Vama Veche, cu nisip în curte, mese cu umbrelute, dansuri pe mese, muzică şi ţinută specifice, unde mi-a plăcut tare mult să servesc clienţii cu bere de la dozator şi să petrec până la răsărit. Îmi mai amintesc de un paintball la Moeciu, în cadrul unui team building foarte vesel, în urma căruia m-am ales cu mai multe vânătăi decât în toata copilăria, şi multe alte distracţii.

Ce se întâmplă după orele 18.00?

Mă grăbesc să-mi termin treaba şi să fug la cursurile de master (Administrarea şi Negocierea Afacerilor), la care trebuie să ajung de 4 ori pe săptămână, după care rămân cu colegii la un suc, ajung acasă pe la 11 noaptea şi dacă nu mă ia somnul mă mai uit la câte un film. În zilele libere ies, ies şi iarăşi ies. Nu suport să stau în casă. Ma duc la patinoar, la stand up comedy, la dans, în parc, la shopping sau pe unde se mai nimereşte.

Dorinţe, perspective de viitor… ?

Deocamdată îmi doresc să învâţ cât mai multe, să mă perfecţionez, să cresc cât cât mai bine partea de imprimări obiecte promoţionale şi să-mi termin masterul cu bine!

Cărţile de vizită pot spune multe despre tine. Află cum le poţi folosi eficient, pe business-card.ro

Articolul Anterior

Reguli de bază pentru înmânarea corectă a cărţilor de vizită

Articolul Urmator