Blog Diverse Agrafa Print te ajută să obţii cele mai potrivite materiale pentru conferinţe

Agrafa Print te ajută să obţii cele mai potrivite materiale pentru conferinţe

Compania pe care o reprezinţi organizează conferinţe, summit-uri, convenţii, seminarii, workshop-uri sau alte evenimente business de mare amploare? În acest caz vei avea nevoie de materiale de prezentare de calitate, care să transmită profesionalism chiar şi prin cele mai mici detalii. Tipografia noastră îţi poate realiza astfel de materiale care să prezinte imaginea business a companiei, atât prin utilitate şi aspect, cât şi prin calitate.

Utilizând serviciile de personalizare oferite de Agrafa Print pentru realizarea unor mape deosebite, vei putea alege dintr-o largă varietate de finisări: cu simplu sau dublu big, plastifiere lucioasă, mată sau soft touch, printare alb-negru sau color pe o singură faţă sau faţă-verso, embosare, imprimare folio sau timbru sec etc. De altfel, putem aplica mapelor şi un buzunar pentru inserarea cărţii de vizită.

După cum bine ştiţi, Agrafa Print dispune de o gamă largă de suporturi pentru printarea cărţilor de vizită, oferindu-ţi posibilitatea de a le personaliza în moduri extrem de variate. Îţi putem pune la dispoiţie atât cărţi de vizită din carton (simplu, colorat, texturat, perlat, sidefat etc.) cât şi din plastic (transparent, colorat, sidefat, soft touch, lucios atc.), cu colţuri rotunjite sau în diferite alte forme, pliate, în relief sau cu letterpress, imprimate cu folio sau cu lac selectiv şi multe alte opţiuni de finisare.

În funcţie de solicitările putem realiza notesuri de dimensiuni şi formate diferite, cu coperţi din carton presat caşerat sau din cartoane de diferite grosimi, standard sau speciale (texturate). Paginile de interior pot fi neimprimate ori imprimate alb negru sau color. Legarea se poate face prin broşare (lipire cu termoclei) sau cu spiră metalică, pe lateral sau în partea superioară.

Iar dacă doreşti ca prin intermediul conferinţei să promovezi produse, servicii sau proiecte, poţi realiza acest lucru prin inserarea unor materiale suplimentare în mapele de prezentare, precum flyere, broşuri, cataloage, reviste, pliante. La tipografia noastră poţi alege dintr-o varietate mare de hârtii şi cartoane, lucioase sau mate, simple sau texturate, ce pot fi imprimate în policromie şi realizate în diverse forme obţinute prin ştanţare.

De asemenea, te putem ajuta să obţii felurite obiecte promoţionale pentru evenimentul pe care îl organizezi, personalizate şi rezistente în timp, care, prin utilitatea lor, să aducă partenerii şi potenţialii clienţi mai aproape de business-ul tău.

Cu o vastă experienţă în design şi creaţie grafică, echipa Agrafa Print iţi poate realiza o imagine profesională pentru materialele tale de prezentare, sunbliniind profesionalismul şi asigurându-te totodată de cea mai bună calitate.

NOU de la Agrafa: printuri de mari dimensiuni

Articolul Anterior

Alege cele mai potrivite materiale de prezentare pentru bar/restaurant

Articolul Urmator