Blog Diverse Alege cele mai potrivite materiale de prezentare pentru bar/restaurant

Alege cele mai potrivite materiale de prezentare pentru bar/restaurant

Pentru a deveni mai atrăgătoare pentru clienţii săi, o afacere în domeniul preparării şi servirii alimentelor şi băuturilor – restaurant, bar, bistro, cafenea, ceainărie etc., pe lângă calitatea produselor şi a servirii, se bazează de cele mai multe ori şi pe imagine.

Specialiazată în tiprirea materialelor publicitare, Agrafa Print îţi oferă o gamă variată de obiecte promoţionale şi materiale de promovare specifice unităţilor de alimentaţie, care vor contura imaginea afacerii tale.

Echipa noastră te poate ajuta să obţii meniuri care să prezinte o grafică atrăgătoare, printate în condiţii tehnice deosebite. Pentru creşterea rezistenţei în timp, recomandăm plastifierea mată sau lucioasă a meniurilor, iar pentru un plus de eleganţă poţi alege printarea pe carton special sau colorat în masă ori imprimarea folio sau lăcuirea selectivă a unor elemente de grafică.

Realizate pentru protejarea suprafețelor de umezeală, suporturile pentru pahare din carton absorbant pe care ţi le oferim, pot avea diverse forme si dimensiuni obţinute prin ştanţare, constituind totodată şi un mijloc eficient de promovare. Recomandăm printarea acestora pe ambele părţi, de preferat cu o grafică diferită pentru evitarea monotoniei.

Dacă doreşti să le faci cunoscute clienţilor ofertele speciale, produsele noi, mecanisme de fidelizare, evenimente şi concursuri desfăşurate în localul tău, ne poţi solicita ajutorul pentru realizarea diverselor table-tent, în formate diferite, ce beneficiează de un termen scurt de execuţie şi livrare.

De asemenea, te putem ajuta să obţii restiere şi jetoniere personalizate cu mesaje hazlii sau cu logoul şi sloganul unităţii. Acestea pot constitui adevărate obiecte promoţionale sau instrumente de promovare pentru diverse produse sau oferte pe care le oferi clienţilor.

Intenţionezi să realizezi o campanie promoţională sau pur şi simplu să poţi oferi clienţilor obiecte utile, care să le amintească cu plăcere de momentele petrecute în localul tăi? Dăruieşte-le brichete personalizate şi desfăcătoare de sticle imprimate cu sigla localului. Solicită cele mai îndrăzneţe forme şi culori pentru desfăcătoarele sticlelor şi obţine obiecte promoţionale unice şi inovative, cu ajutorul echipei Agrafa Print!

Poţi acorda o notă de profesionalism, seriozitate şi imagine unităţii tale de alimentaţie oferind chelnerilor, bramanilor sau recepţionerilor ecusoane lizibile, care să prezinte clar elementele de identitate precum logo, denumirea localului, numele angajatului şi funcţia acestuia. Ecusoanele pe care ţi le oferim pot fi plastifiate sau puse în husă de plastic, pot fi imprimate pe card plastic şi pot fi prinse cu lanyard sau clips retractabil, personalizabile.

Dacă ai nevoie de afişe şi postere pentru promovarea localului pe care îl deţii sau a evenimentelor şi ofertelor pe care doreşti să le prezinţi clienţilor, te putem ajuta cu printarea lor în format A3 sau A4. Acestea pot fi înrămate sau fixate cu scotch dublu adeziv.

Tipografia noastră îţi oferă multiple opţiuni de finisare şi înnobilare pentru materialelor de promovare ale afacerii tale, oferind servicii de grafică, posibilitatea de a consulta mostre şi livrare gratuită.

Agrafa Print te ajută să obţii cele mai potrivite materiale pentru conferinţe

Articolul Anterior

Atrage potenţialii clienţi prin obiecte promoţionale magnetice, de impact!

Articolul Urmator