Blog Diverse NOU de la Agrafa: printuri de mari dimensiuni

NOU de la Agrafa: printuri de mari dimensiuni

Ca urmare a dorinţei de a susţine cerinţele clienţilor noştri şi de a putea oferi noi soluţii inovatoare şi competitive am continuat procesul dezvoltării de echipamente tehnologice pentru îmbogăţirea portofoliului de produse şi servicii şi am investit într-o nouă aparatură performantă ce printează la o rezoluţie înaltă şi decupează cu acurateţe pe contur.

De acum, Agrafa Print vă poate oferi printuri de dimensiuni mari şi medii, în policromie. Noul nostru plotter poate imprima pe materiale precum folie autocolantă albă şi transparentă, hârtie foto, tapet, poliplan, materiale textile sintetice, canvas, etc. realizând o varietate de produse precum postere, bannere outdoor şi indoor, roll-up-uri, windows graphics (autocolante one way vision cu microperforaţii, regăsite pe exteriorul magazinelor sau autovehiculelor), steaguri, fanioane, stickere decorative decupate pe contur, floor stickere, diverse display-uri şi multe altele.

Dispunând de trei faze de încălzire, echipamentul nostru are capacitatea de uscare a cernealii în timpul procesului de imprimare, permiţând astfel printarea în rolă. Cerneala pe care o folosim este de înaltă de calitate, ceea ce conferă o rezistenţa îndelungată a printului la exterior prin protecţia sporită împotriva zgârieturilor şi razelor UV.

Indiferent de domeniul în care activaţi, echipa noastră vă aşteptă solicitările pentru printare şi plotare pe suporturi de dimensiuni mari sau medii, atât pentru realizarea materialelor de promovare indoor cât şi outdoor, cu linii şi detalii exacte.

Ce trebuie să ştiţi atunci când doriţi să obţineţi promoţionale de calitate

Articolul Anterior

Agrafa Print te ajută să obţii cele mai potrivite materiale pentru conferinţe

Articolul Urmator