Blog În fiecare zi, alese şi culese... Klaud. K. Helman continuă să ţepuiască România

Klaud. K. Helman continuă să ţepuiască România

Este posibil ca numele unui mare escroc la nivel internaţional, Klaud K. Helman, să nu vă spună prea multe, aşa cum nici nouă nu ni s-a părut nimic suspect atunci când am onorat comenzile agenţiei de turism Sidiboo Tours, patronată de acesta.

Însă, la sfârşitul lunii februarie 2013, când facturile au devenit scadente şi încasarea lor întârzia, am început să ne punem întrebări. De aproximativ 4 luni trimitem mailuri şi sunăm constant, pentru a ne recupera plăţile restante, datorate realizării de cataloage, stickere şi afişe pentru agenţie. Am încercat în repetate rânduri să rezolvăm situaţia pe cale amiabilă, le-am propus chiar şi varianta plăţii eşalonate, însă ne-am lovit de aceleaşi răspunsuri de fiecare dată: „agenţia nu vinde, piaţa este blocată, nu sunt bani în cont…”

După câteva căutări pe Google am descoperit cu stupoare că afaceristul de origine tunisiană este de fapt un adevărat hoţ, fiind chiar şi arestat pentru nenumărate incidente de plată, trăgând ţepe de zile mari atât în Cehia cât şi în Maroc, după cum titrează leconomiste.com, novinky.cz şi arabianbusiness.com.

Ţeparul nostru, Kaiser Helman Klaudiusz, cunoscut şi sub numele Claude Kaiser sau Kais Hanafi se pregăteşte acum să aplice aceeaşi reţetă şi în România. De curând a început să anunţe clienţii că îşi mută activitatea pe o nouă societate, Where 2 Go Travel S.R.L. cu intenţia clară de a falimenta Agentia Sidiboo Tours şi a trage ţeapă furnizorilor. Ce este interesant, noua societate Where 2 Go Travel S.R.L. nu a mai făcut-o pe numele lui, a apelat la Casa de Avocatură Văcărescu, care, „din dorinţa de a ajuta investitorii străini”, aşa cum ne-a relatat telefonic însăşi Avocatul Văcărescu, a infintat o noua societate care nu are nimic in comun cu domnul Helman.

Sfatul nostru: mare grijă la ce tour operatori apelaţi pentru vacanţele dumneavoastră şi cu ce firme de turism încheiaţi afaceri!

Continuăm prezentarea echipei cu „d-na Smaranda”

Articolul Anterior

Agrafa Print a fost prezentă la Start Up Live Bucharest

Articolul Urmator