Blog În fiecare zi, alese şi culese... Ce trebuie să ai în vedere atunci când îţi doreşti un set de cărţi de vizită?

Ce trebuie să ai în vedere atunci când îţi doreşti un set de cărţi de vizită?

O carte de vizită înseamnă mai mult decât un simplu cartonaş pe care sunt inscripţionate numele şi datele de contact. De-a lungul timpului ele au devenit instrumente de marketing, vorbind despre fiecare persoană în parte şi reprezentând imaginea business-ului fiecăruia. De aceea, atunci când ai nevoie de un set de cărţi de vizită trebuie să fii atent ca modelul creat să se potrivească personalităţii şi afacerii tale.

La Agrafa Print, opţiunile de imprimare şi finisare a cărţilor de vizită sunt multiple: fie că adopţi un stil grafic minimalist ori unul viu colorat, poţi alege printarea alb-negru sau color, pe o singură faţă sau faţă-verso, posibilităţile de personalizare fiind nenumărate. Poţi alege cărţile de vizită pe carton standard, colorat, texturat, plastic transparent sau colorat, cu lăcuire totală sau selectivă, plastifiere lucioasă sau mată, embosare, aplicaţii folio, ştanţare în diferite forme, pliuri şi multe altele.

Uzual, cărţile de vizită se tipăresc la dimensiunile de 90 x 50 mm, sau 85 x 55 mm, în format landscape sau portrait. Pentru o imprimare de calitate, imaginile pe care ni le puteţi trimite trebuie să fie de tip bitmap  (jpg sau png), în format CMYK (cele color) sau grayscale (cele alb-negru), la o rezoluţie de 300 dpi. Dacă ai deja realizat layout-ul cărţilor de vizită, îl poţi transmite direct echipei noastre. Fişierele acceptate pot fi realizate în CorelDRAW, Adobe Illustrator, Encapsulated PostScript, Tag Image File Format, Jpeg, sau Adobe Portable Document Format.

Pentru a fi cât mai eficiente, îţi sugerăm folosirea ambelor feţe ale unei cărţi de vizită: astfel, în timp ce pe o parte vei prezenta datele de contact ale companiei,  pe verso poţi adăuga informaţii suplimentare, cum ar fi: o hartă, imaginea unui produs, oferte speciale, un cupon de concurs, etc. Deoarece majoritatea cărţilor de vizită sunt realizate în format landscape, pe fundal alb, cele formatate pe verticală, cu imagini şi fundal roşu sau negru vor fi mai bine remarcate. Alege să ieşi în evidenţă atunci când prezinţi  cartea de vizită unei persoane pe care doreşti să o impresionezi şi oferă-i acesteia una printată pe un carton colorat în masă, în nuanţa ta preferată!

Dacă doreşti să impresionezi prin eleganţă şi stil, atunci ţi recomandăm cărţile de vizită din plastic transparent, al căror impact nu trece niciodată neobservat. Atât pe acest suport cât şi pe cele din carton pot fi aplicate imprimări cu folio (auriu, argintiu sau albastru lucios). Efectul de oglindire pe care aceste aplicaţii îl crează le va da cărţilor tale de vizită un aspect aparte, punându-le imediat în evidentă. De asemenea, poţi evidenţia anumite elemente grafice sau texte aplicând straturi de lac selectiv sau pe toată suprafaţa, realizând o diferenţiere vizuală şi tactilă a suprafeţei mate de cea lăcuită şi obţinând un interesant efect de contrast. Poţi opta şi pentru embosare, reliefând anumite porţiuni ale cărţii de vizită şi le puteţi creşte rezistenţa acestora în timp aplicând o plastifiere mată sau lucioasă.

 Agrafa Print îţi stă la dispoziţie pentru a-ţi oferi cele mai bune soluţii şi idei în materie de cărţi de vizită. Îţi putem oferi suport şi pentru realizarea layout-ului, echipa noastră fiind specializată în grafică, logo şi design pentru identitate corporativă. De altfel ne ocupăm şi de transport, preluarea şi livrarea comenzii fiind GRATUITE. Aşadar, nu ezita să ne contactezi pentru a obţine cărţile de vizită cele mai potrivite stilului şi afacerii tale şi care să genereze totodată un impact considerabil asupra persoanelor cărora le sunt înmânate!

Agrafa şi mediul înconjurător

Articolul Anterior

Cărţi de vizită cu efect garantat, pe suport din polipropilenă transparentă

Articolul Urmator