Blog Diverse Cărţi de vizită cu efect garantat, pe suport din polipropilenă transparentă

Cărţi de vizită cu efect garantat, pe suport din polipropilenă transparentă

Iată că a sosit şi toamna, anotimpul în care natura îşi transformă culorile într-o adevărată poveste.

După cum ştiţi, şi noi, la Agrafa Print colorăm şi ne jucăm cu nuanţele, dând viaţă oricărui tip de suport, fie că este vorba de hârtie, carton, plastic, lemn, sticlă sau chiar metal. Ne place să personalizăm materiale cât mai variate, iar unul dintre cele mai îndrăgite suporturi pentru imprimare este cel din plastic transparent, în special atunci când vine vorba de cărţi de vizită.

Astfel, din pasiunea cu care realizăm aceste produse, am achiziţionat pentru voi noi suporturi din polipropilenă transparentă, de nuanţe şi texturi diferite, de o înaltă calitate, care, pe de-o parte vor evidenţia stilul şi eleganţa celor care le distribuie, iar pe de altă parte îi vor impresiona plăcut pe cei care le primesc.

Cărţile de vizită din plastic transparent sunt realizate cu ajutorul tehnologiei Inkjet LED UV, producând un efect deosebit la o primă întâlnire de afaceri. Reprezintă cea mai interesantă soluţie de imprimare a cărţilor de vizită, calitativă şi rapidă, obţinând produse memorabile şi rezistente.

Cărţi de vizită din plastic

În funcţie de preferinţele voastre, suporturile din polipropilenă pot fi atât alb laptos, cât şi sidefate sau colorate, de grosimea 0,5 mm (echivalentul cartonului de 500 g). Pentru un aspect cu totul deosebit al cărţilor voastre de vizită putem aplica lăcuire selectivă mată sau lucioasă, iar ca formă de finisare se poate opta pentru colţuri rotunjite sau chiar pentru ştanţare.

Şi pentru că ne place să ne impresionăm clienţii prin calitate, profesionalism şi bun gust, ne-am hotărât să acordăm un plus de eleganţă cărţilor de vizită pe care le producem cu atât de mult drag. Aşadar, toate seturile de cărţi de vizită din plastic transparent vor fi ambalate în cutii realizate din acelaşi material, oferind acestora o personalitate aparte, evidenţiind în acelaşi timp stilul şi eleganţa ce le caracterizează.

Cutie cărţi de vizită din plastic transparent

Vă aşteptăm la sediul nostru, unde vă putem arăta diverse modele pentru cărţile de vizită din plastic transparent, sau ne puteţi cere o ofertă aici. Machetarea, preluarea şi livrarea comenzii sunt gratuite.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când îţi doreşti un set de cărţi de vizită?

Articolul Anterior

Câştigătorii concursului „Top 5 idei creative”, desfăşurat de Agrafa Print la Adfel 2012

Articolul Urmator