Personalizare textile prin termotransfer / Personalizare textile diverse materiale: bumbac, in, cânepă, nylon, polyester sau combinații din aceste materiale

  • Gamă largă de materiale și obiecte de personalizat
  • Testare prealabilă a materialului de imprimat
  • Grafică vectorială concepută pe computer
  • Montaje de desene de mai multe culori sau combinații și suprapuneri de mai multe tipuri de folie
  • Acuratețe, detalii fine, tehnologie eco-friendly, folosire eficientă a materialului
Personalizarea textilelor prin termotransfer este procedeul prin care, în anumite condiții de temperatură și presiune, o folie specială decupată în prealabil pe cutter/plotter se transferă de pe suportul propriu pe materialul textil. 

Cum ne facem treaba: 

Ai un articol textil pe care vrei să-l imprimi? Adu-l la noi și îl personalizăm imediat!
La Agrafa Print personalizăm o multitudine de obiecte de îmbrăcăminte, decor și uz personal (tricouri, cămăși, halate, salopete, șepci, bandane, fanioane, mănuși, șorturi, fulare, eșarfe, echipament sportiv, umbrele, genți, rucsacuri, sacoșe din pânză, hanorace, bluze, jachete, cravate, pelerine etc.).
Întâi concepem grafica pe computer, într-un fișier vectorial, apoi stabilim dimensiunile în funcție de dimensiunile obiectului de personalizat și de preferințele tale. Decupăm folia pe cutter. Poziționăm obiectul textil pe blatul presei de transfer. Poziționăm desenul cu folia decupată pe zona ce urmează a fi imprimată. Presăm folia la o temperatură potrivită materialului textil de imprimat. Așteptăm puțin, îndepărtăm folia, mai presăm o dată ca să fixăm bine imprimeul și gata! 
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile