Grafică & DTP / Concepție și realizare grafică de impact, adaptate oricărui tip de material publicitar

  1. Spune-ne ce dorești. Transmite-ne o cerere de ofertă în care să detaliezi în ce constă grafica (creație logo, realizare machetare, adaptare pentru anumite produse, verificare fișiere etc.) și pentru ce produse vrei să o folosești. Atașează fișiere dacă ai deja o grafică pe care vrei să o modifici sau să o înlocuiești. Timite-ne referințe cu lucrări care îți plac sau sugestii de realizare.

  2. Analizăm și îți transmitem oferta. Vom analiza în detaliu cererea și fișierele pe care ni le trimiți. Te vom contacta pentru a fi siguri că am înțeles exact ce îți dorești. Îți transmitem oferta comercială.

  3. Realizăm grafica conform dorințelor tale. Vei primi fișiere ready-to-print, adaptate produselor pentru care ai solicita-o.
Echipa grafică de la Agrafa Print oferă servicii de personalizare pentru orice tip de material publicitar, de la cele mai simple etichete, cărți de vizită sau documente de birou până la cele mai complexe broșuri, mape de prezentare, rapoarte, ambalaje etc. Punem pe primul loc așteptările tale, identitatea vizuală și publicul țintă ale companiei sau organizației pe care o reprezinți, indiferent de complexitatea proiectului pe care vrei să-l realizezi alături de noi. 
Îți propunem soluții grafice cu un puternic impact vizual, ce pun în evidență mesajul pe care dorești să-l transmiți, astfel încât acesta să genereze de la public un răspuns pe măsura așteptărilor tale.
 
Cum ne facem treaba: 
Suntem, în primul rând, una dintre cele mai vechi companii de producție publicitară, de aceea acordăm o atenție sporită serviciilor de pre-producție DTP. Fie că fișierele destinate tiparului digital sau imprimărilor promoționale sunt realizate de noi sau furnizate de tine, ele vor fi analizate cu aceeași atenție și adaptate în funcție de procedeul de imprimare sau finisare care urmează a fi aplicat.
Verificăm tot și corectăm acolo unde este cazul. Ne ocupăm de fiecare fișier de la cele mai fine detalii (dimensiunile documentului, fonturile, rezoluția imaginilor, poziționarea elementelor importante de grafică) până la detaliile tehnice (existența marginilor de tăiere/bleed, a limitelor de siguranță, procedee de finisare – biguire, ștanțare, capsare etc. – sau procedee de  înnobilare – timbru sec, lăcuire – și succesiunea paginilor pentru documente cu pagini multiple). 
 
După ce ne-am asigurat că sunt respectați toți parametrii tehnici pentru obținerea unui produs finit de calitate, îți vom solicita bunul de tipar (BT), iar proiectul va intra în producție doar după aprobarea ta. În funcție de complexitatea lucrărilor, vom imprima o probă martor (proof) pentru validare cromatică sau, pentru lucrările care presupun operații ulterioare de finisare, o probă prototip (mock-up).
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
 
  
Foarte important!
Pentru a-ți ușura munca și a scurta timpul de execuție, poți vedea în Ghidul pentru pregătirea fișierelor de tipar o scurtă descriere a condițiilor tehnice pe care trebuie să le îndeplinească fișierele pe care ni le transmiți pentru print. De asemenea, pentru majoritatea produselor îți oferim pe site template-uri (matrițe), realizate cu ajutorul celor mai folosite programe de grafică, pe care le poți descărca și folosi pentru pregătirea fișierelor tale.

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile