object(DateTime)#750 (3) { ["date"]=> string(26) "2018-05-24 05:14:50.000000" ["timezone_type"]=> int(3) ["timezone"]=> string(15) "Europe/Helsinki" }
Politica de confidențialitate
Politicile de Protecție a Datelor cu Caracter Personal

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Promo Division S.R.L. ("Operatorul"), prin intermediul site-ului www.agrafa.ro, prelucrează date cu caracter personal cu privire la utilizatori în vederea furnizării produselor și serviciilor.

Datele cu Caracter Personal vor fi colectate și prelucrate numai în măsura permisă de Legea nr. 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal și circulația liberă a acestor date.

Datele ce urmează a fi colectate de la utilizatori se referă la: nume, prenume, sex, telefon mobil, adresă (domiciliu/reședință), adresă de e-mail, funcția, data de naștere ("Date cu Caracter Personal").

Informațiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restricțiilor de securitate și protecție impuse de lege. Informațiile colectate pot include, pe lângă date cu caracter personal, și informații precum:  tipul browser-ului, paginile vizitate sau conținutul examinat, timpul de folosire a unui element concret și/sau secțiunile Site-urilor la care aveți acces, inclusiv informațiile căutate de utilizatori, timpul și datele de accesare, precum și alte statistici.

Vom utiliza Datele cu Caracter Personal în scopul furnizării produselor și serviciilor, pentru a vă contacta sau pentru a vă identifica în cazurile de folosire a Serviciilor și la prelucrarea sesizărilor utilizatorilor referitoare la întreținerea Site-ului.

De asemenea vom utiliza aceste informații și pentru a analiza modul în care folosiți Serviciile, cu scopul de a îmbunătăți calitatea Serviciilor și inclusiv în scopuri de marketing și publicitate pentru a vă contacta prin notificări, materiale de marketing sau de promoție și alte informații, conținut și reclame personalizate care pot fi de interes pentru utilizatori. Dacă nu doriți să primiți astfel de mesaje de la noi, vă rugăm să dezactivați Contul de Utilizator.

În situația în care alegeți ca modalitatea de accesare a Serviciilor să se realizeze prin intermediul unor rețele de socializare furnizate de către terți, există posibilitatea ca noi să preluăm Date cu Caracter Personal sau alte informații fără caracter personal în scopul de a vă asigura accesul la Servicii. Informațiile pot include numele, prenumele, sexul, data de naștere, adresa de e-mail, reședința sau domiciliul, numărul de identificare a utilizatorului, lista prietenilor, activitățile video, preferințele individuale, precum și orice altă informație pusă de utilizatori la dispoziția publicului prin intermediul acestor rețele de socializare furnizate de terți.

Este posibil să invităm utilizatorii să participe la diferite statistici, competiții și loterii publicitare, cu respectarea prevederilor legale în domeniu. În cazul în care decideți să participați la astfel de activități, participarea se va face în mod voluntar iar utilizatorii vor dispune de dreptul de a alege dacă doresc să ofere informațiile solicitate în vederea înscrierii ca participant. Aceste informații vor fi utilizate în scopul prelucrării participării utilizatorilor la activitatea respectivă.

Avem dreptul de a aplica sau de a permite altor societăți să aplice diferite procese automatizate de analiză a gradului și modalităților de utilizare a Serviciilor. Informațiile colectate prin intermediul acestor procese automatizate de urmărire vor fi anonime și vor fi folosite pentru a îmbunătăți calitatea Serviciilor (de exemplu, îmbunătățirea eficienței căutarii și selectarea reclamelor), precum și pentru adunarea datelor statistice cu privire la consum.

Serviciile noastre pot conține reclame și link-uri către alte website-uri, aplicații mobile sau servicii. Printr-un "click" dat oricărui tip de reclamă sau link, puteți fi orientați spre un site, o aplicație mobilă sau serviciu oferit de un terț operator ("Servicii Oferite de Terți"). Operatorul nu deține controlul și nu-și asumă nicio responsabilitate cu privire la orice Servicii Oferite de Terți iar propunerile noastre de link-uri către site-uri, aplicații mobile, servicii și/sau conținut, sau vreun alt fel de reclamă pentru Servicii oferite de terți nu reprezintă o aprobare sau o certificare a relației noastre cu acest terț și nu oferă nicio garanție cu privire la politicile lor de securitate informațională sau prestarea serviciilor acestora.

Am implementat anumite măsuri de securitate pentru a asigura confidențialitatea informațiilor colectate de către Operator prin intermediul Site-urilor, în conformitate cu standardele minime de securitate impuse de legislația relevantă. Cu excepția informațiilor fără caracter personal ale utilizatorilor, datele utilizatorilor de identificare nu vor fi oferite persoanelor terțe, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. De asemenea, este posibil ca, în anumite circumstanțe, să fie nevoie să divulgăm datele utilizatorilor către autorități legale și de reglementare (inclusiv autoritățile fiscale), către contabilii, auditorii, avocații sau alți asemenea consilieri externi ai Operatorului, sau către terțe persoane care furnizează produse și servicii Operatorului. Vom putea divulga aceste date ori de câte ori legea o impune sau în situația în care acest demers este necesar pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevăzute de lege în favoarea noastră, pentru a acționa în justiție contra oricărei activități ilegale, sau pentru a proteja sănătatea oricărei persoane.

În legătura cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal și în baza condițiilor specificate de Legea 677/2001 vă puteți exercita oricare dintre următoarele drepturi:

  1. Dreptul de a vă accesa Datele cu Caracter Personal;
  2. Dreptul de a solicita rectificarea, ștergerea sau blocarea corespunzătoare a Datelor utilizatori cu Caracter Personal;
  3. Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, în scopul de a evalua anumite aspecte personale);
  4. Dreptul de a vă adresa instanței de judecată în legătură cu orice încălcare a drepturilor utilizatori cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Vă puteți exercita aceste drepturi prin trimiterea unui e-mail cu solicitarea utilizatori la adresa de e-mail contact[at]agrafa.ro.