Imprimări obiecte promoționale / Imprimări obiecte promoționale (pixuri, brichete, ceasuri, USB memory stick, insigne, brelocuri, ochelari, sacoșe, pelerine, mingi, umbrele, evantaie, căni, lanyarduri etc.)

  • Gamă foarte largă de obiecte de personalizat
  • Testare prealabilă a materialului de imprimat
  • Grafică vectorială concepută pe computer
  • Acuratețe, detalii fine, tehnologie eco-friendly
Obiectele promoționale se folosesc cu anumite ocazii (întâlniri, conferințe, expoziții, în campanii de marketing  sau de comunicare). Pentru a-și atinge scopul, ele sunt purtătoare de mesaje scrise și vizuale (logo, date de contact și de identificare ale companiei), inscripționate prin diverse procedee tehnice. Unele procedee de imprimare sunt potrivite pentru cantități mici, altele se pretează pentru cantități mari. Unele au, altele nu, limitări de dimensiuni, culori sau detalii grafice. În funcție de obiect, de cantitate, de materialul de imprimat și de cerințele grafice, alegem cea mai potrivită metodă de personalizare. 
Astfel orice obiect comun poate deveni un obiect promoțional.
 
Cum ne facem treaba: 
Vrei să-ți promovezi compania printr-un obiect promoțional? Te ajutăm noi!
Echipa de la Agrafa Print îți oferă mai întâi consultanță gratuită în alegerea obiectului promoțional potrivit campaniei sau evenimentului pe care îl vei desfășura. Trebuie să ne comunici cui te adresezi (publicul țintă), tipul evenimentului sau a campaniei de marketing în care vrei să folosești obiectul promoțional, specificul campaniei și bugetul alocat. Apoi, noi vom face simulări grafice de personalizare și trecem la execuția mostrelor personalizate. După ce obținem ok-ul tău, îți oferim consultanță gratuită și în alegerea celui mai bun procedeu de personalizare.
Când totul este gata, îți livrăm obiectele personalizate. 

Oferim livrare gratuită în București pentru comenzi mai mari de 200 de lei +TVA, iar pentru partenerii fideli oferim discounturi. 
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
 

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile