Print UV / Imprimare policromie cu cerneluri cu uscare UV pe obiecte cu suprafețe plane, materiale diverse: carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal

  • Se pot personaliza cantități mici.
  • Timp scurt de execuție, imagini de înaltă calitate, culori strălucitoare. 
  • Nu implică costuri de pregătire (site, matrițe, filme etc.). 
  • Consumabile eco-friendly.
 
Pentru imprimarea obiectelor promoționale, Agrafa Print folosește tehnologia digitală Inkjet LED UV. Aceasta înlocuiește cu succes serigrafia și tampografia, făcând posibilă imprimarea chiar și a unui singur obiect fără costuri de pregătire. Poate imprima pe carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal și multe alte materiale, conferind o rezistență remarcabilă în timp și la zgârieturi.
 
De asemenea, poate imprima cu alb sub imagine pentru a obține culori vii pe un suport închis la culoare sau chiar transparent. Pentru o finisare de înaltă calitate, imprimarea poate avea un strat de lac total sau selectiv, lucios sau mat. Totodată, prin imprimări succesive se poate obține personalizarea volumetrică (embossed print) a acestor obiecte promoționale, folosind culoare sau lac.
 
Condiții tehnice:
Format de imprimare: max. 420 x 594 mm.
Grosime obiect: maxim 150 mm.
Rezoluție de până la 1440 x 1200 dpi.
Posibilitate imprimare strat de alb.
Posibilitate tratare cu primer pentru imprimări speciale (metal, ceramică etc.).
 
Aplicații:
Promoționale: pixuri, brichete, USB-uri, port carduri, desfăcătoare sticlă etc.
 
Stationary: cărți de vizită din plastic (inclusiv transparent), din carton colorat în masă, cu scris în relief sau lac selectiv, carduri de fidelitate/legitimații, CD-uri etc.
 
Altele: laptop-uri, telefoane mobile, odorizante auto, cadouri, rigle, semne indicatoare, plachete din lemn, trofee, panouri de control pentru industrie, folii autocolante etc.
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail.

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile