object(DateTime)#669 (3) { ["date"]=> string(26) "2017-10-18 23:16:09.000000" ["timezone_type"]=> int(3) ["timezone"]=> string(16) "Europe/Bucharest" }

Print UV

Imprimare policromie cu cerneluri cu uscare UV pe obiecte cu suprafețe plane, materiale diverse: carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal
Mouse over pentru imagine mărită.
  • Se pot personaliza cantități mici (chiar și 1 buc.). 
  • Timp scurt de execuție, imagini de înaltă calitate, culori strălucitoare. 
  • Nu implică costuri de pregătire (site, matrițe, filme etc.). 
  • Consumabile eco-friendly.
DESCRIERE
 
Pentru imprimarea obiectelor promoționale, Agrafa Print folosește tehnologia digitală Inkjet LED UV. Aceasta înlocuiește cu succes serigrafia și tampografia, făcând posibilă imprimarea chiar și a unui singur obiect fără costuri de pregătire. Poate imprima pe carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal și multe alte materiale, conferind o rezistență remarcabilă în timp și la zgârieturi.
 
De asemenea, poate imprima cu alb sub imagine pentru a obține culori vii pe un suport închis la culoare sau chiar transparent. Pentru o finisare de înaltă calitate, imprimarea poate avea un strat de lac total sau selectiv, lucios sau mat. Totodată, prin imprimări succesive se poate obține personalizarea volumetrică (embossed print) a acestor obiecte promoționale, folosind culoare sau lac.
 
Condiții tehnice:
Format de imprimare: 420 x 300 mm.
Grosime obiect: maxim 50 mm.
Rezoluție de până la 1440 x 1200 dpi.
 
Aplicații:
Promoționale: pixuri, brichete, USB-uri, port carduri, desfăcătoare sticlă etc.
 
Stationary: cărți de vizită din plastic (inclusiv transparent), din carton colorat în masă, cu scris în relief sau lac selectiv, carduri de fidelitate/legitimații, CD-uri etc.
 
Altele: laptop-uri, telefoane mobile, odorizante auto, cadouri, rigle, semne indicatoare, plachete din lemn, trofee, panouri de control pentru industrie, folii autocolante etc.
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA
Stickere dublă față
Preț de la: Cere Oferta
 
Obiecte promoționale
Preț de la: Cere Oferta
 
Cărți de vizită lăcuite selectiv
Preț de la: 0,40 EURO/buc.
 
Cărți de vizită imprimate în relief
Preț de la: 0,41 EURO/buc.