object(DateTime)#1663 (3) { ["date"]=> string(26) "2020-01-26 13:19:06.000000" ["timezone_type"]=> int(3) ["timezone"]=> string(16) "Europe/Bucharest" }

Print UV

Imprimare policromie cu cerneluri cu uscare UV pe obiecte cu suprafețe plane, materiale diverse: carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal

Imprimare UV Imprimare UV placuțe metal Imprimare UV notes & pix reciclabile Imprimare UV direct pe laptop Imprimare UV direct pe laptop Imprimare carcasa iphone Brățara acces Divertiland - imprimare UV Imprimare UV direct pe laptop Imprimare UV pixuri Imprimare UV placuță inox Imprimare UV direct pe laptop Agrafa Imprimare UV stickere transparente Imprimare UV brichete
Mouse over pentru imagine mărită.
  • Se pot personaliza cantități mici, fiecare produs cu grafică diferită, sau chiar 1 buc.* pentru realizarea unei mostre dintr-o viitoare comandă. 
  • Timp scurt de execuție, imagini de înaltă calitate, culori strălucitoare. 
  • Nu implică costuri de pregătire (site, matrițe, filme etc.). 
  • Consumabile eco-friendly.

  

* Nu comercializăm la bucată sau către persoane fizice. Vă mulţumim pentru înţelegere.

DESCRIERE
 
Pentru imprimarea obiectelor promoționale, Agrafa Print folosește tehnologia digitală Inkjet LED UV. Aceasta înlocuiește cu succes serigrafia și tampografia, făcând posibilă imprimarea chiar și a unui singur obiect fără costuri de pregătire. Poate imprima pe carton, plastic, lemn, sticlă, ceramică, metal și multe alte materiale, conferind o rezistență remarcabilă în timp și la zgârieturi.
 
De asemenea, poate imprima cu alb sub imagine pentru a obține culori vii pe un suport închis la culoare sau chiar transparent. Pentru o finisare de înaltă calitate, imprimarea poate avea un strat de lac total sau selectiv, lucios sau mat. Totodată, prin imprimări succesive se poate obține personalizarea volumetrică (embossed print) a acestor obiecte promoționale, folosind culoare sau lac.
 
Condiții tehnice:
Format de imprimare: max. 420 x 594 mm.
Grosime obiect: maxim 150 mm.
Rezoluție de până la 1440 x 1200 dpi.
Posibilitate imprimare strat de alb.
Posibilitate tratare cu primer pentru imprimări speciale (metal, ceramică etc.).
 
Aplicații:
Promoționale: pixuri, brichete, USB-uri, port carduri, desfăcătoare sticlă etc.
 
Stationary: cărți de vizită din plastic (inclusiv transparent), din carton colorat în masă, cu scris în relief sau lac selectiv, carduri de fidelitate/legitimații, CD-uri etc.
 
Altele: laptop-uri, telefoane mobile, odorizante auto, cadouri, rigle, semne indicatoare, plachete din lemn, trofee, panouri de control pentru industrie, folii autocolante etc.
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA
Stickere dublă față
Preț de la: Cere Oferta
 
Obiecte promoționale
Preț de la: Cere Oferta
 
Cărți de vizită lăcuite selectiv
Preț de la: 0,40 EURO/buc.
 
Cărți de vizită imprimate în relief
Preț de la: 0,41 EURO/buc.