Print de mari dimensiuni / Print de mari dimensiuni materiale flexibile: bannere simplă și dublă față, postere, roll-up, tablouri canvas, tapet personalizat, autocolante PVC, hârtie

  • Gamă foarte largă de materiale de imprimat
  • Calitate foto a imprimării, rezoluție print – 1440 dpi
  • Rezistență sporită în condiții de utilizare în exterior și la expunerea UV
  • Cerneluri cu aspect viu, puternic pigmentat și culori speciale
  • Acuratețe, detalii fine, viteză mare de print
Printul de mari dimensiuni este realizat cu ajutorul unui plotter ce permite imprimarea pe materiale cu lățimea de maximum 1610 mm, la o viteză maximă de până la 105 mp/oră,  atât pentru materiale outdoor cât și pentru materiale indoor. Realizăm printuri la rezoluție foto cu cerneluri puternic pigmentate rezistente atât în utilizarea indoor cât și la cea outdoor.
 

Cum ne facem treaba: 

Vrei să imprimi un banner, un afiș, un autocolant sau orice altceva de mari dimensiuni? Vino la Agrafa Print!
Printăm orice pe suprafețe mari, de la bannere (frontlit/ backlit/ blockout/ mesh/ textil), copertine, corturi, prelate, panouri billboard, postere de exterior, afișe pentru casete luminoase, city lights, folii adezive, panouri de indicare sau semnalizare, panouri publicitare, decorări de vehicule, autocolant (vitrine/geamuri/asfalt/auto/floor graphics/window graphics/transparent), stickere, drapele, steaguri, fanioane, beach/wind flags, până la tablouri și reproduceri de artă, decoruri de teatru sau film și chiar tapet. Nu trebuie decât să ne aduci modelul pe care dorești să-l printezi, iar de restul ne ocupăm noi. 
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
 
Foarte important!
Nu realizăm printuri de mari dimensiuni pe materiale rigide (tablă, acril, PVC, pet, lemn, sticlă), diverse materiale pe care nu aderă cerneala, materiale cu lățimea mai mare de 1600 mm, materiale cu grosimea mai mare de 1,5 mm, materiale cu elasticitate mare, materiale cu rugozitate mare, materiale magnetice.

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile