object(DateTime)#1642 (3) { ["date"]=> string(26) "2020-02-20 23:37:26.000000" ["timezone_type"]=> int(3) ["timezone"]=> string(16) "Europe/Bucharest" }

Imprimări folio și holografice

Imprimări folio și holografice pe diverse materiale și obiecte

Cărți de vizită carton plike negru imprimate folio Cărți de vizită Amazin Jewerly - imprimare folio Premium folio Imprimare folio Cărți de vizită carton plike negru imprimate folio auriu Cărți de vizită multistrat imprimate folio auriu Meniuri restaurant Joseph - imprimare folio copertă Card plastic imprimat folio
Mouse over pentru imagine mărită.
  • Gamă largă de materiale și obiecte de imprimat 
  • Testare prealabilă a materialului de imprimat
  • Detalii grafice complexe 
  • Execuție rapidă și costuri reduse 
  • Acuratețe, detalii fine, tehnologie eco-friendly
DESCRIERE
Imprimarea cu folie metalizată este o metodă de depunere în relief negativ a unei folii colorate pe un material care suportă temperaturi înalte și o ușoară deformare prin presare. Metoda este folosită  pentru înnobilarea unor obiecte precum calendare, agende, albume foto, felicitări, coperți de carte, cărți de vizită, plicuri, coli cu antet, mape, etichete, diverse produse promoționale etc.
 
Imprimarea holografică este un procedeu necesar pentru garantarea autenticității unor documente precum certificatele și bonurile de valoare, legitimațiile de acces, diplomele, etichetele produselor de marcă etc.
 
 
Cum ne facem treaba: 
Agrafa Print Services realizează imprimări folio și holografice pe orice suprafață plană sau cu mici rugozități  pentru ca obiectele și documentele tale să capete o anumită prestanță. Imprimăm folio și holografic pe hârtie și carton, plastic, piele naturală și artificială, plută, plachete din lemn, autocolante. 
Putem imprima holografic sau folio cu una sau mai multe culori (argintiu, auriu, roșu, verde, albastru) și avem disponibilă în stoc sau la comandă o paletă largă de culori din care poți alege ce ți se potrivește cel mai bine.
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
TE-AR MAI PUTEA INTERESA
Cărți de vizită cu imprimare folio
Preț de la: 0,23 EURO/buc.
 
Imprimări UV
Preț de la: Cere Oferta