Imprimare timbru sec și emboss / Imprimare timbru sec și emboss pe vinilin, piele, carton, hârtie, textile groase, folii PVC, suprafețe plane din lemn, plută, diverse materiale plastice

  • Gamă largă de materiale și obiecte de personalizat prin timbru sec și emboss
  • Testarea prealabilă a materialelor
  • Grafică vectorială concepută pe computer
  • Viteză mare de execuție
  • Acuratețe, detalii fine, tehnologie eco-friendly
Timbrul sec/embossul este procedeul de imprimare fără depunere de culoare, în relief negativ/pozitiv pe un material plan cu duritate moderată care, la temperatură ridicată și sub presiunea matriței, preia forma acesteia. Odată realizată, matrița de timbru sec se poate refolosi.
Timbrul sec/embossul este o metodă premium de inscripționare ce conferă prestanță obiectului personalizat. 
Imprimările realizate cu timbru sec/emboss au un aspect în relief și prezintă avantajul unei foarte bune rezistențe în timp. 
 
Cum ne facem treaba: 
La Agrafa Print personalizezi prin timbru sec sau emboss o multitudine de obiecte de îmbrăcăminte, decor și uz personal (agende de birou și de buzunar cu coperți din piele sau din vinilin, notesuri și coperți de caiete, portofele, mape, cărți de vizită, calendare, documente și coli cu antet, etuiuri, obiecte mici, borsete, genți din piele sau vinilin, încălțăminte, coastere, cutii pentru bijuterii, autocolante de securizare, invitații și felicitări corporate sau personale, meniuri de restaurant, coperți de carte, albume etc.).
Transformăm întâi modelul de imprimat în format vectorial, apoi realizăm macheta la scara 1:1 și executăm filmul tipografic, fabricăm matrița din magneziu, stabilim temperatura optimă, reglăm forța de apăsare a matriței, poziționăm matrița conform simulării grafice și imprimăm pe material.
La final, obiectul banal de dinainte devine deosebit prin aplicarea timbrului sec. 
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
 
Foarte important!
Imprimăm doar imagini liniare, nu și fotografii. 

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile