Importuri specializate / Obiecte și materiale promoționale

La Agrafa Print avem parteneriate directe cu cei mai buni furnizori de materiale, imprimări și obiecte promoționale din Europa și Asia. Putem importa orice gamă de produse, de la cele mai simple până la cele premium, la cele mai avantajoase prețuri. 

Pe lângă cele peste 12.000 de produse din site (adăugăm permanent produse, furnizori și branduri noi), poți răsfoi online cele mai populare cataloage disponibile pe piață, actualizate permanent. Alegi ce îți place, ne transmiți cerea ta iar noi ți le vom aduce în cel mai scurt timp.

Datorită relațiilor avantajoase pe termen lung stabilite cu partenerii noștri, suntem capabili să asigurăm livrări rapide, indiferent de tiraje sau bugete.

Dacă nu ai timp să cauți promoționalele de care ai nevoie, căutăm noi pentru tine. Transmite-ne dorințele tale și îți vom prezenta în cel mai scurt timp o ofertă diversificată din care poți alege. În plus, ai avantajul  că asigurăm și personalizarea, indiferent de metoda aleasă. Totul inclus, într-un singur loc, rapid și fără bătaie de cap: alegerea promoționalelor, transportul, personalizarea.

Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail.

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile