Gravare/decupare laser / Tăiere/debitare/gravare/marcare laser diverse materiale (vezi descriere)

  • Gamă foarte largă de materiale și obiecte.
  • Tăiere/debitare/gravare lemn, plastic, piele, plută, carton, hârtie, textile.
  • Marcare/gravare metal, sticlă, ceramică. 
  • Repetabilitate tipodimensională a pieselor tăiate.
  • Calitate impecabilă a tăieturii în cant.
  • Acuratețe, detalii fine, tehnologie eco-friendly, folosire eficientă a materialului.
Folosim tehnologia laser CO2 și Fiber, atât datorită rapidității cât și a calității excelente a obiectelor obținute în urma procesului de debitare, marcare sau gravare, dar și pentru că ne pasă de mediul înconjurător. 
 
Tehnologia laser permite atât debitarea cu precizie, cât și gravarea cu acuratețe a unei game largi de materiale și obiecte. În funcție de proprietățile materialelor, realizăm următoarele operații:

– Tăiere/debitare/gravare lemn, plastic, piele, plută, carton, hârtie, textile.

– Marcare/gravare metal, sticlă, ceramică. 

 
Gravura cu laser este una dintre cele mai înalte tehnologii de inscripționare pe diverse obiecte și materiale. Prin gravare laser rezultă inscripționări foarte rezistente în timp, chiar și la acțiuni mecanice, gravura fiind un procedeu prin care se sapă sau se arde efectiv suprafața vizată astfel încât obiectele promoționale pe care le gravăm vor purta reclama dumneavoastră pentru o perioadă de timp îndelungată. 
 
Echipamentul Fiber Laser permite gravarea cu precizie pe materiale metalice (oțel, aluminiu, alamă, cupru, argint, aur etc.), precum și pe câteva materiale nemetalice (abs, acril, naylon, pvc, marmură, ceramică etc.) cu text, logo, coduri de bare, serii numerice, imagini.
 

Cum ne facem treaba: 

La Agrafa Print confecționarea și gravarea cu laser a diferitelor obiecte dintr-o gamă largă de materiale are o aplicabilitate aproape infinită. Tu doar ne spui ce dorești, iar noi realizăm imediat.
Iată câteva dintre obiectele pe care le poți obține în urma debitării/gravării cu laser realizată la noi: trofee acryl, insigne metalex, insigne plexiglas, coastere (suporturi pahare) din MDF/carton absorbant/plută, cutii din lemn, cutii și carcase acryl, urne plexiglas, logo-uri/litere volumetrice din plexiglas, plăcuțe semnalizare/avertizare/direcționare/interzicere, semne indicatoare, suporturi șervețele, brelocuri din plexiglas, plachete omagiale, elemente de mobilier, decorațiuni, fotogravură, gravură industrială, marcare laser pe metale, gravură metale vopsite și multe, multe altele.
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
 
Foarte important!
Nu realizăm debitări sau gravuri pentru următoarele materiale: PVC, policarbonat, comatex, comadur, comacel, forex, lexan sau orice material sintetic ce are în componență clor.

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile