Decupare cutter-plotter / Decupare cutter-plotter folii autocolante, folii termocolante, folii și pelicule din cauciuc

  • Senzor optic – posibilitatea tăierii după un contur prestabilit 
  • Repetabilitate tipodimensională a pieselor tăiate
  • Calitate și precizie impecabilă a tăierii
  • Acuratețe, detalii fine, tehnologie eco-friendly, folosire eficientă a materialului
Decuparea cutter-plotter este metoda prin care o folie autocolantă sau termocolantă este decupată (tăiată) mecanic după un desen prestabilit, semnele grafice obținute urmând a fi aplicate pe suprafețele dorite cu scopul decorării. Aplicațiile uzuale sunt de sign-making, atât pentru interior cât și pentru exterior. 
 

Cum ne facem treaba: 

Prin serviciul de decupare cutter-plotter realizăm stickere, etichete, autocolante publicitare și termocolante pentru transfer termic pe materiale textile. Există două modalități prin care putem realiza serviciul de decupare cutter-plotter: decuparea materialelor printate în prealabil, ai căror markeri au fost imprimați (o metodă foarte exactă deoarece cutterul poate citi markerii) sau predecuparea etichetelor pe formate prestabilite care intră ulterior la print digital. Rămâne la alegerea ta!
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
 
Foarte important!
Nu realizăm decupări cutter-plotter pentru: materiale rigide (în coli, foi sau plăci), materiale țesute, materiale de tip blockout sau poliplan, folii magnetice, unele materiale din hârtie în funcție de grosimea și densitatea lor. 
Nu putem decupa fișiere de tip „poză” (bitmap): bmp, jpg, png etc.

Inspirație Agrafa Print

vezi toate inspirațiile