object(DateTime)#672 (3) { ["date"]=> string(26) "2018-01-24 02:00:48.000000" ["timezone_type"]=> int(3) ["timezone"]=> string(16) "Europe/Bucharest" }

Imprimare/softare CD/DVD

Imprimare/softare pentru CD/DVD prin tehnologie inkjet sau UV

Imprimare & softare CD
Mouse over pentru imagine mărită.
  • Echipamente profesionale de imprimare inkjet si UV
  • Calitate foto a imprimării direct pe suprafața discului optic
  • Lăcuire UV a suprafeței pentru creșterea rezistenței la umezeală
  • Posibilități multiple de ambalare
  • Inscripționare gratuită software!
DESCRIERE
CD-urile/DVD-urile sunt atât instrumente eficiente de promovare, dar și de informare datorită capacității mari de stocare, a ușurinței de multiplicare și de transport. Ele pot include o gamă foarte variată de informații: spoturi audio sau video, fotografii, tabele, grafică special concepută, animație, texte, cataloage de produse, cărți de vizită digitale etc. și sunt folosite la târguri, expoziții, seminarii, prezentări multimedia, cataloage, campanii e-mail etc. sau pentru uz intern, pentru arhivarea sau transmiterea informațiilor între departamentele unei companii. 
Stochează datele companiei în CD-uri sau DVD-uri personalizate!
 
Cum ne facem treaba: 
Agrafa Print Services folosește tehnologiile inkjet sau UV pentru a imprima direct pe suprafața tuturor tipurilor de discuri optice (CD, DVD, mini-CD). Pentru ca modelul imprimat să fie mai rezistent la umezeală sau zgârieturi, aplicăm un lac transparent peste suprafața printată.
De asemenea, asigurăm toată gama de metode de ambalare. De la carcasele subțiri, normale, transparente sau colorate până la carcase duble, ambalaje digipack, plicuri personalizate din hârtie, plastic sau carton, concepute special să ofere protecție maximă discurilor tale.
Toate ambalajele pot fi personalizate prin imprimare direct pe plicuri sau prin inserturile introduse în carcasă. 
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
TE-AR MAI PUTEA INTERESA
Mape de prezentare
Preț de la: 0,56 EURO/buc.
 
Imprimări UV
Preț de la: Cere Oferta