Blog Echipa Agrafa Print Vă facem cunoştinţă cu Gabriela Climov, Junior DTP

Vă facem cunoştinţă cu Gabriela Climov, Junior DTP

Aşa cum vă povesteam într-un articol trecut, o dată pe lună vă vom prezenta câte un mebru al echipei noastre, din dorinţa de a ne cunoaşte mai bine. Astăzi vă vom face cunoştinţă cu Gabriela Climov, colega noastră din departamentul de Print.

Gabriela face parte din colectivul nostru din vara anului 2011, iar sosirea ei la Agrafa are o mare legătura cu dezvoltarea segmentului de imprimari obiecte promoţionale. Are 22 de ani, este pasionată de fotografie şi şi-a dorit tare mult să urmeze cursur
ile Universităţii Naţionale de Arte, însă viaţa a purtat-o pe coridoarele Facultăţii de Management. Este nedespărţită de al său iPod la care ascultă doar muzică folk şi rock, iar în momentele în care renunţă la căşti o putem auzi bombănind “cât de repede trece timpul!”.

Ce se întâmplă după cafeaua de dimineaţă? 

Cafea beau foarte rar şi asta se întâmplă doar în dimineţile în care pur şi simplu nu mai pot de somn! În general sunt agitată, sunt pe fugă, pentru că niciodată nu reuşesc să mă dau jos din pat înainte de 8.45, însă dacă ştiu că am o lucrare urgentă mă trezesc cu noaptea-n cap. Apoi urmează mentenanţa echipamentelor şi consultarea agendei de lucru, cu nesfărşitele ei pagini!

Ce te face să urmezi acelaşi drum spre sediul Agrafa Print zi de zi?

Acesta este primul meu job si singurul post pentru care am aplicat vreodată. Se pare că soarta a vrut să descopăr în fiecare zi lucruri noi şi numeroase provocări de care nici că m-aş putea lipsi!

Viaţa la Agrafa Print şi momentele ei remarcabile…

Încă îmi mai amintesc stângăciile şi neatenţiile din primele zile de lucru, ba chiar se mai fac şi acum glume pe seama lor. Dar cele mai frumoase amintiri le am din teambuilding-ul de la Cheile Grădiştei, unde m-am bucurat nespus să particip la workshop-ul de fotografie, paintball, tras cu arcul şi evident, marea petrecere…şi mahmureală. Îmi mai amintesc că am mers îmbrăcată “ca o floricică”, deşi când am ajuns acolo ningea de mama focului. Noroc cu cizmele din cauciuc pe care le-am găsit în târg şi cu un coleg care mi-a împrumutat geaca lui de ploaie, că altfel…

Ce faci după orele 18.00…

Păi…încerc să-mi termin treaba! Sunt rare zilele în care reuşesc să plec la 18.00, iar atunci când se întămplă asta şi când vremea ţine cu mine, cineva are grijă să mă scoată la câte o plimbare romantică.

Perspective de viitor…?

Îmi propun ca în viitorul apropiat să-mi îmbunătăţesc cunoştinţele şi să fac un curs de grafică la nivel avansat. În rest, dorinţe sunt multe…timp să am!

www.tipar-digital.ro – un nou site lansat sub marca Agrafa Print

Articolul Anterior

www.materialepromotionale.ro, un nou site în portofoliul nostru online

Articolul Urmator