Blog Produse Urna din acryl, un instrument multifuncțional pentru orice brand sau companie

Urna din acryl, un instrument multifuncțional pentru orice brand sau companie

Credem cu tărie că fiecare companie sau brand trebuie să aibă în dotare cel puțin o urnă personalizată doar din simplul motiv că nu se știe niciodată când ar putea avea nevoie de ea. Este cel mai bun ajutor pentru concursurile cu tombolă în care, pentru a intra într-o atmosferă autentică, participanții sunt încurajați să introducă ei înșiși cupoanele în urna personalizată. Astfel fiecare participant își induce ideea de „noroc făcut cu mâna lui”. Și, cu toții știm cât de importantă e fericirea deplină a clienților pentru un brand.

Dacă ești un brand cu responsabilitate socială, poate vrei să lansezi o campanie umanitară în care să le oferi clienților posibilitatea de a dona câțiva bănuți celor nevoiași. Și cum altfel ți-ai putea marca umanitatea decât punându-le la dispoziție o urnă personalizată cu numele brandului tău și cu viziunea campaniei umanitare?

Sau poate vrei doar să afli părerile consumatorilor, clienților sau chiar a angajaților tăi și, ca să le oferi dreptul la o deplină anonimitate, urna devine iarăși cel mai bun ajutor pentru că acolo își pot lăsa lipsiți de griji toate bilețelele cu opiniile pro sau contra companiei sau brandului tău. Ai grijă doar să marchezi cumva fiecare urnă pentru că apoi tot ție îți va fi mai ușor să distingi părerile clienților de cele ale propriilor angajați.

Haide la Agrafa Print Services să alegi urna potrivită campaniei sau acțiunii de comunicare pe care o desfășori. Nu trebuie decât să ne spui pentru ce intenționezi să o folosești iar noi o vom personaliza cât mai frumos.

Floor graphics, metodă de afișaj pentru o comunicare modernă și creativă

Articolul Anterior

Un sistem de expunere eficient

Articolul Urmator