Blog În fiecare zi, alese şi culese... The next big thing sau cărţile de vizită cu tehnologie NFC

The next big thing sau cărţile de vizită cu tehnologie NFC

Despre cărţile de vizită se spune că sunt printre primele lucruri care pun într-o lumină favorabilă imaginea unui business şi omul care se află în spatele oricărei afaceri de succes. Şi e adevărat. La întâlnirile cu potenţiali clienţi sau întrevederile cu diferiţi colaboratori, schimbul cărţilor de vizită este un ritual nelipsit chiar şi în aceste vremuri când noile media au schimbat modul în care oamenii interacţionează şi comunică.

Cu toată această comunicare digitală ca reper de inspiraţie, şi conceptul de creaţie al cărţilor de vizită a luat o direcţie asemănătoare, urmărindu-se facilitarea acccesului la datele de contact ale partenerilor. Vorbim despre cărţi de vizită realizate cu tehnologie NFC, ce reprezintă la momentul actual cea mai nouă realizare în domeniu.

nfc_business_card

Sursa: RapidNFC

Despre tehnologia NFC

Near Field Communication (NFC) este o tehnologie pentru device-urile inteligente care realizează o conexiune wireless şi un schimb de informaţie între două dispozitive având în dotare NFC. Această tehnologie va permite, poate mai curând decât ne-am putea închipui, cumpărarea biletelor pentru mijloace de transport în comun printr-o simplă atingere, folosirea telefonului pe post de card de credit sau chiar activarea electrocasnicelor.

Despre cărţile de vizită cu NFC

Dacă la activarea electrocasnicelor încă se mai lucrează, cărţile de vizită cu NFC sunt un produs actual care oferă o experienţă nouă, mult mai interactivă posesorilor. Fiecare asemenea carte de vizită are inclusă în interiorul său o etichetă NFC cu un microcip inserat, care se activează prin simpla atingere cu un smartphone. Aceasta înseamnă că partenerul de afaceri are trimitere directă către orice tip de informaţie pe care posesorul cărţii de vizită doreşte să o facă cunoscută. Poate fi vorba de un profil public, un video sau chiar site-ul firmei.

Despre beneficiul cărţilor de vizită NFC

Această metodă nouă de interacţionare nu facilitează doar un schimb rapid de informaţii şi date relevante, dar permite stocarea acestora şi organizarea lor ulterioară în telefon şi totul, printr-o simplă atingere cu smartphone-ul.

În curând, vei putea avea şi tu acces la cărţile de vizită cu tehnologie NFC. Urmăreşte-ne pe canalele de socializare pentru a fi printre primii care află de disponibilitatea acestor produse la Agrafa Print.

Marile succese şi printul tradiţional

Articolul Anterior

Promoţionalele pentru Crăciun. 3 aspecte importante

Articolul Urmator