Blog În fiecare zi, alese şi culese... Te întrebi dacă preţurile noastre sunt bune? La fel ne-am întrebat şi noi.

Te întrebi dacă preţurile noastre sunt bune? La fel ne-am întrebat şi noi.

Cartea de vizită este unul dintre produsele noastre principale. Avem un volum mare de comenzi, o logistică bine pusă la punct şi clienţi mulţumiţi. Cum în ultima perioadă preţurile în piaţa au început să sufere modificări semnificative şi dorind să reevaluăm poziţia noastră, am apelat la câţiva colaboratori pentru a efectua un studiu de piaţă. Mai jos aveţi graficul rezultat din acest studiu. Dacă doriţi să vă convingeţi de relevanţa lui, puteţi citi în continuare câteva detalii despre modul în care a fost obţinut.

Studiul a fost realizat pe un număr de 75 companii prezente pe internet şi alese în ordinea rezultatelor primite pe www.google.ro.

Toate aceste companii au fost contactate prin email cu intenţia de a comanda cărţi de vizită. Doar 55 din cele 75 contactate au răspuns cu oferta de preţ. Pentru că nu preţul este singurul criteriu de selectare a unui furnizor, studiul nostru a mers mai departe.

La 20% dintre aceşti furnizori (cei cu preţuri apropiate şi cei de la limita inferioară şi superioară a graficului) am comandat cărţi de vizită pentru că am dorit să comparăm şi calitatea produselor, a serviciilor, plus alţi indicatori gen notorietate, profesionalismul angajaţilor, viteza de reacţie, poziţionare geografică, servicii adiacente (grafică, livrare) etc.

Ulterior, aceşti indicatori ne-au ajutat în luarea unor decizii de îmbunătăţire a serviciilor şi a comunicării cu partenerii noştri. Ne bucurăm foarte mult că la studiul comparativ al preţurilor vs. calitatea produselor şi serviciilor am obţinut rezultate excelente.

Printre schimbările făcute în urma studiului punem enumera: sistemul online prin care clienţii pot vizualiza propunerile de grafică şi pot comunica “bun de tipar”, reţeaua de camere web instalate la sediu unde ne puteţi vedea live şi alte lucruri de care vă puteţi convinge doar lucrând cu noi.

Vă aşteptăm!
Mihai Baciu

De ce un blog agrafa.ro?

Articolul Anterior

Susţinem întreprinzătorii pe timp de criză

Articolul Urmator