Blog În fiecare zi, alese şi culese... Promovează-te eficient cu noile produse Agrafa Print!

Promovează-te eficient cu noile produse Agrafa Print!

Portofoliul nostru de produse s-a mărit din nou! Am pus accent pe zona de obiecte promoţionale pentru care cererile au devenit tot mai numeroase. Te invităm să afli în cele ce urmează care sunt noile produse pe care ţi le putem oferi şi cum te poţi promova eficient şi totodată diferit cu ajutorul lor.

Majoritatea produselor de mai jos le poţi găsi şi pe site-ul nostru în secţiunea „OFERTE SPECIALE”.

Notes-urile magnetice pot constitui cadouri utile şi atrăgătoare ce pot fi dăruite cu orice ocazie. De altfel, utilizarea notesurilor magnetice ca obiecte promoţionale asigură brandurilor care adoptă această modalitate de promovare o vizibilitate sporită în rândul clienţilor. Poţi opta atât pentru personalizarea filelor cât şi a magnetului de care sunt prinse acestea, cu logoul companiei, sloganul sau imaginea produsului pe care doreşti să-l promovezi.

Ramele foto, cu aşezare pe verticală sau orizontală, au dimensiuni standard, sunt realizate din carton mat, iar posibilităţile de personalizare ale acestora sunt extrem de variate. Dacă doreşti să desfăşori o campanie promoţională, atunci trebuie să ştii că un astfel de cadou, care va sta permanent în vizorul clienţilor tăi, le va aminti întotdeauna de brandul pe care îl reprezinţi.

Door hangers Prezintă-le potenţialilor clienţi produsele şi serviciile pe care compania ta le oferă, avantajul achiziţionării lor, programul de lucru şi adresa magazinului, salonului sau restaurantului pe care îl reprezinţi şi nu numai. Echipa noastră te poate ajuta să obţii o grafică de impact, culorile, formele şi dimensiunile cele mai potrivite pentru door hangerele tale, la costuri ce ţi le veţi putea permite în orice moment.

Cutii ambalaje personalizate Ideale pentru ambalarea şi transportul obiectelor de dimensiuni reduse, cutiile din hârtie, carton sau plastic, cu autoformare sau cu capac, pe care Agrafa Print ţi le oferă pot fi adaptate oricărui tip de eveniment sau perioadă a anului, la preţuri mai mult decât accesibile.

Pungi hârtie Atunci când ai nevoie de pungi personalizate cu brandul companiei tale, fie că reprezinţi un magazin, fie doreşti ambalarea unor cadouri sau produse promoţionale, Agrafa Print îţi poate realiza diverse modele de pungi de hârtie, de mărimi adaptate nevoilor tale, de o înaltă calitate şi rezistente în timp.

Magneţi memoholder Fiind extrem de practici în orice birou, magneţii memoholder pot constitui obiecte promoţionale extrem de utile şi eficiente business-ului dumneavoastră, imprimându-i cu elementele de identitate vizuală a companiei. În plus, poţi scoate în evidenţă anunţurile de la avizier susţinându-le prin magneţi memoholder viu coloraţi şi veseli, personalizând totodată şi mai mult biroul în care lucrezi sau sala de conferinţe!

Puzzle-ul, un obiect plăcut şi interactiv, folosit într-o campanie pentru atragerea de noi clienţi, nu numai că va distra publicul tău ţintă, dar îi va capta şi atenţia pentru o perioadă mai îndelungată de timp. La Agrafa Print poţi proiecta jocuri de puzzle, astfel încât să afişeze mesaje secrete, poţi organiza concursuri pe baza acestora sau le poţi introduce între activităţile desfăşurate de colectiv în cadrului unui teambuilding.

Introducere în producţia publicitară cu Mihai Baciu, la IQads Kadett

Articolul Anterior

O zi însorită de primăvară petrecută la Moara de Hârtie

Articolul Urmator