Blog Diverse Promoționale estivale numai bune de luat în vacanță

Promoționale estivale numai bune de luat în vacanță

De ce iubim vara? Pentru că știm că este sezonul care vine cu cele mai multe campanii și acțiuni promoționale, iar asta înseamnă noi proiecte pentru Agrafa Print Services, cea mai îndrăgită companie de print. Și cum soarele a început deja să ardă și, presupunem, are de gând s-o țină tot așa până la sfârșitul verii, ne-am gândit să-ți facem o selecție de obiecte promoționale, tocmai bune pentru vacanțele celor mai harnici dintre angajați, clienților și partenerilor tăi.

Protecția este cea mai importantă, așa că știm sigur că nu vei da greș cu șepcile personalizate pe care le poți oferi la set, pentru toți membrii familiilor partenerilor tăi, doar sunt o echipă pe întreaga perioadă de vacanță.

Ce altă metodă mai bună de a te promova pe litoral decât accesoriile pentru plajă? Genul acesta de obiecte personalizate generează ceea ce noi numim campanii promoționale live. Imaginează-ți umbrela de plajă, prosoapele, evantaiul, scaunul pliabil, salteaua gonflabilă și chiar mingea celor mici, toate inscripționate cu numele și logo-ul brandului tău, plus garanția fericirii celor care beneficiază de ele. Nu-i așa că ar arăta bine?

Pentru cei mai aventuroși, care preferă drumețiile montane, sugerăm borsete, rucsacuri, lanterne și termosuri personalizate care să îi ajute să aibă cele mai reușite trasee până în vârful munților și înapoi. Cu siguranță se vor bucura și îți vor mulțumi pentru surprizele făcute din partea brandului sau companiei tale.

Dar, dacă ai alte idei de obiecte promoționale estivale, haide în universul produselor Agrafa Print Services să-ți alegi ce vrei! Te așteaptă peste 1300 de produse.

Comunicarea corporate stă în detalii

Articolul Anterior

Câte idei încap într-un birou cool?

Articolul Urmator