Blog Echipa Agrafa Print Prezentarea echipei continuă cu “d-na Jeni”

Prezentarea echipei continuă cu “d-na Jeni”

Luna aceasta vă prezentăm, tot printr-un scurt interviu, încă un membru de bază al echipei Agrafa Print. “D-na Jeni”, pe numele ei complet Jenica Mărginean, face parte din departamentul de Producţie-Finisare de 6 ani, pe care îi împlineşte chiar luna aceasta. Are 45 de ani, iar în industria tipografică lucrează de la vârsta de 17 ani.

Jeni este o persoană deschisă, dornică să ofere ajutor şi să se implice în rezolvarea problemele celor din jur, energică, serioasă şi extrem de responsabilă. Pe lângă talentul culinar de care dă dovadă în majoritatea pauzelor de prânz, colegii o mai îndrăgesc şi pentru temperamentul său aparte şi un simţ al umorului bine dezvoltat.

Cum începe o zi de lucru, de la primele ore ale dimineţii?

După ce sună alarma de la 7.30 mă duc direct la bucătărie să mă ocup de cafea, continui traseul spre duş, apoi îmi iau fardurile în primire şi după ce termin operaţiunea mă îndrept în plimbare către autobuz. Ajung la sediu, unde “nebunia” începe chiar de la prima oră, dar, printre momentele de “panică” reuşesc să mă pun la curent şi cu ce s-a mai întâmplat în viaţa colegelor mele în seara precedentă.

Ce te face să urmezi acelaşi drum spre Agrafa Print zi de zi:

În fiecare zi învăţ şi fac ceva nou şi astfel nu am cum sa mă plictisesc vreodată. Îmi desfăşor activitatea cu mare plăcere şi cel mai mult mă bucur că de-a lungul timpului am putut să-mi aduc aportul în numeroase lucrări şi să implementez operaţiuni noi. Îmi place noul sediu, e mai spaţios şi mai luminos. Până şi florile mele din ghivece sunt mai fericite aici! Mi-am creat un ambient foarte plăcut, iar alături de colegi mă simt ca într-o mare familie.

Care sunt cele mai frumoase amintiri petrecute în cadrul Agrafa Print?

Team building-ul de 4 zile de la Nisipurile de Aur! Ne-am bucurat de un program plin de activităţi frumoase, multă distracţie, şi nicio zi nu a semănat cu cealaltă: o zi ne-am plimbat cu vaporul iar seara am avut parte de o cină pe bază de preparate din peşte, gătite de echipaj, în altă zi am vizitat castelul din Balcic cu frumoasele sale grădini, Kap Kaliakra, seara bulgărească cu participare activă la dansurile tradiţionale, karaoke… şi evident, veselia zilnică de la plajă!

După orele 18.00…

Mă deconectez de toata agitaţia şi mă dedic întru totul familiei. Am o nepoţică de 4 ani care mă mai scoate la câte o plimbare prin parc, iar când “am liber” fac câte o vizită prietenilor. Îmi mai place să experimentez câte o nouă reţetă culinară şi sunt un mare fan al emisiunii Master Chef, în rest nu deschid televizorul nici măcar pentru ştiri. Mi-ar mai plăcea să pot ajunge mai des pe la teatru…

Dorinţe pe plan profesional…?

Da, am: îmi doresc să nu mai vină tot timpul câte 3 comenzi deodată, cu termen limită până la sfârşitul zilei!

O zi însorită de primăvară petrecută la Moara de Hârtie

Articolul Anterior

Părerea voastră, mai mult decât importantă pentru noi

Articolul Urmator