Blog Comunicate de presa Preluăm comenzi de materiale și cadouri promoționale pentru sărbători

Preluăm comenzi de materiale și cadouri promoționale pentru sărbători

Perioada sărbătorilor de iarnă este mereu una extrem de aglomerată la Agrafa Print deoarece majoritatea oamenilor de marketing decid să inițeze campanii tematice de Crăciun sau de Anul Nou cu foarte puțin timp înainte ca aceste sărbători să se întâmple propriu-zis. Astfel, numărul extrem de mare de comenzi din luna decembrie, care se doresc a fi livrate foarte repede, împiedică desfășurarea normală a procesului de producție. Este de înțeles că toată lumea vrea să ofere la timp materiale și cadouri promoționale cu tematică festivă, însă sfatul nostru este ca aceste matariale să fie comandate încă de pe acum pentru a putea fi livrate mai devreme de începerea febrei sărbătorilor și, astfel, oferite la timp de către cei care le-au comandat.

Care sunt promoționalele comandate cel mai des în această perioadă? Pe primul loc se află instrumente de marketing, precum agende și calendare pentru anul următor, deoarece pot reprezenta atât un cadou pentru sărbătorile de iarnă, cât și un cadou pentru noul an de business. În ceea ce privește acest tip de promoționale, putem spune că suntem pregătiți, am semnat contracte cu producătorii din Europa și Asia și avem în stoc, disponibile imediat pentru comandă, sute de variante personalizabile pe copertă prin diverse finisări. Pentru cei care doresc să personalizaze astfel de materiale de marketing filă cu filă, deținem tehnologia necesară să producem in-house, de la zero, agende și calendare în orice dimensiune și în orice format.

Și cadourile de Crăciun sunt la mare căutare în luna decembrie. De-a lungul timpului am observat în luna decembrie o cerere foarte mare de ambalaje pentru cadouri, pungi de hârtie sau cutii din diverse materiale, lemn, plastic sau carton, personalizate cu motive festive. De asemenea, în domeniul corporate se produc extrem de multe evenimente de final de an pentru care este nevoie de decorațiuni de Crăciun (globuri sau ornamente pentru birouri) felicitări, invitații, panglici și mini stickere pentru sigilat ambalajele și pungile de cadouri. Toate aceste elemente de detaliu sunt prezente deja în site-ul Agrafa Print și sunt disponibile încă de pe acum pentru personalizare și comandă pentru a evita aglomerația de comenzi din luna decembrie.

De asemenea, pe lângă aceste promoționale cu tematică festivă de sfârșit de an, prezente deja în site-ul Agrafa Print și disponibile imediat pentru personalizare, se pot prelua comenzi pentru cadouri creative, custom made, produse in-house cu ajutorul tehnologiei noastre, dar și pentru alte cadouri promoționale de Crăciun, prezente doar în cataloagele dedicate promoționalelor tematice ale furnizorilor externi și interni. Acestea trebuie comandate și mai devreme deoarece necesită un timp mai mare de producție sau pentru a fi livrate de către furnizori.

Noi dotări tehnice la Agrafa Print

Articolul Anterior

Compania de print și imprimări promoționale cu cea mai diversificată gamă de produse

Articolul Urmator