Blog Diverse Pe ultima sută din 2016

Pe ultima sută din 2016

Cum suntem cu un picior în 2017, este inevitabil să nu ne apuce nostalgia lunilor recente pe care dorim să ni le amintim alături de voi. Pentru noi, cei de la Agrafa Print, 2016 a fost un an productiv în care am stabilit noi conexiuni și în care am reușit să realizăm aproape tot ce ne-am propus anul trecut.

2016 este anul numerelor și al performanței la Agrafa Print. Cele aproximativ 3500 de produse promoționale disponibile în site, ne-au transformat în cel mai mare magazin online de obiecte promoționale, pe lângă serviciile de print și personalizare pe care le punem la dispoziție pentru a face din aceste produse niște puternice instrumente de marketing pentru orice tip de afacere.

De asemenea, am îmbunătățit funcțiile calculatorului de comenzi pentru ca tot procesul comenzii materialelor publicitare să fie în concordanță cu bugetul alocat fiecărei campanii de promovare susținută cu materialele promoționale dorite.

Tot în 2016 am dezvoltat o nouă unealtă, disponibilă gratuit pe site-ul nostru, calculatorul de încadrări, un tool care te ajută să calculezi orice curiozitate ai avea: câte agrafe de birou încap pe o coală A4, câți pomi încap într-o livadă, câte mașini într-o parcare, câte bannere publicitare pe o clădire și orice îți mai trece prin cap. Nu, nu ne plictiseam, doar ni se pare extrem de important să știm câte obiecte încap într-un perimetru.

Dintre conexiunile noi stabilite în 2016 adăugăm, pe lângă clienții noștri vechi cărora le mulțumim că ne-au fost alături și anul acesta, nume cu greutate în piața românească: Editura Paralela 45, Castel Film, Budureasca, RPG Security, Titan Mar, Yves Rocher România, Red Bull România, MAERSK ROMANIA, Hame România, Global Records România, Federația Română de Handbal, Teatrul Ion Creangă. Sperăm ca 2017 să ne aducă noi colaborări și noi conexiuni pentru că suntem un prieten bun cu tehnologie avansată și cea mai îndrăgită companie de print și obiecte promoționale.

Pentru că tot vorbim despre 2017, avem planuri și mai mari menite să faciliteze comunicarea dintre noi. Vrem să devenim 100% digitali așa că, de la 1 ianuarie avem pregătit un nou program CRM care ne va ajuta să ne organizăm mai bine pentru a realiza mai repede comezile. Din universul digital fac parte și planurile de a crește în continuare numărul produselor promoționale din site, de a introduce un calculator de comenzi pentru aproape toate produsele, monitorizarea atentă a stocurilor, integrarea aplicației de design în cadrul site-ului și încurajarea tuturor celor care plasează comenzi online să-și creeze un cont în care noi vom păstra date importante ca istoricul comenzilor și template-urile de grafică pentru comenzi mai ușoare și mai rapide.

De la 2017 ne dorim numai lucruri bune și suficientă energie pentru că, după cum vedeți, avem planuri mari pe care nu concepem să nu le realizăm. Și vouă, celor care ne-ați fost mereu alături, vă urăm un 2017 așa cum vi-l doriți!

Obiecte promoționale de sezon: textile roșii

Articolul Anterior

Curiozități despre cărțile de vizită

Articolul Urmator