Blog În fiecare zi, alese şi culese... Părerea voastră, mai mult decât importantă pentru noi

Părerea voastră, mai mult decât importantă pentru noi

Vrem să mulţumim tuturor celor care au dorit să ne ajute să fim mai buni completând sondajul nostru de opinie, de care, fie au aflat prin intermediul newsletterului, fie pe pagina noastră de Facebook sau direct prin site-ul agrafa.ro.

Ne bucurăm să primim feedback pozitiv şi să constatăm că mulţi dintre voi au ajuns să colaboreze cu tipografia noastră pe baza recomandărilor care ne-au fost făcute! Ne mândrim cu faptul că cea mai mare parte a clienţilor noştri ne apreciază atât pentru calitatea lucrărilor, seriozitate şi promptitudine, preţuri şi nu în ultimul rând termenele de execuţie şi de livrare!

Încercăm să ne îmbunătăţim permanent calitatea serviciilor şi produselor pe care le oferim, să ne dezvoltăm constant portofoliul şi să putem satisface cu succes cele mai provocatoare solicitări în materie de tipar digital sau producţie publicitară. Aşadar, părerile voastre ne-au fost mai mult decât folositoare în analiza colaborării noastre.

Pentru cei care au apelat la serviciile noastre şi doresc să-şi exprime părerea privind oferta noastră şi modul în care ne desfăşurăm activitatea, chestionarul nostru este, în continuare, disponibil pe acest link: https://agrafa.ro/blog/chestionar.

Vă mulţumim pentru ajutor şi pentru timpul acordat!

Prezentarea echipei continuă cu “d-na Jeni”

Articolul Anterior

Scrii pe blog? Te invităm la concurs!

Articolul Urmator