Blog Diverse Noul site Agrafa – acum și magazin online

Noul site Agrafa – acum și magazin online

Întâmpinăm 2016 cu cele mai proaspete forțe și în plin progres. Așa că lansăm un nou site și suntem foarte fericiți! Atât de fericiți că vrem să împărtășim prietenilor noștri ce ne bucură.

Venim cu câteva schimbări utile. Aproape tot anul am lucrat cu spor să aducem tehnologia avansată cu care v-am obișnuit și la nivelul comunicării noastre online. Pe lângă designul simplu și intuitiv al noului site, am introdus și posibilitatea comenzilor online. Deci, nu vorbim doar de un nou site ci mai degrabă de un magazin online. Și pentru că vrem să simplificăm cât mai mult lucrurile pentru tine, am introdus un „calculator de preț” online unde poți afla rapid prețul comenzii pe care o dorești. Vei observa că unele produse sau servicii nu au atașat un buton pentru calculator de preț , ci un buton de „cere ofertă”. Și aici e la fel de simplu, trebuie doar să ne dai cât mai multe detalii despre lucrarea pe care vrei să o realizăm iar noi revenim cu oferta de preț. Imediat ce cădem de acord și obținem bunul de tipar de la tine, ne apucăm de lucru.

Oricât de diferite sunt produsele sau serviciile de care ai nevoie, poți face o singură comandă pentru toate. În caz că te răzgândești și vrei să modifici ceva, vei avea întotdeauna vizibil coșul de cumpărături sau cererea de ofertă și poți interveni oricând asupra comenzii înainte de finalizarea ei.

Fiecare produs sau serviciu este însoțit de informații relevante, imagini cu produse similare pe care le-am mai facut sau filmulețe realizate în timpul procesului de producție.
Și nu ne oprim aici. Odată cu noul site-magazin, ne-am extins și vom continua permanent să ne extindem gama de produse și servicii.

Ținem la timpul prietenilor noștri și vrem să fim mereu mai aproape de nevoile lor, de aceea am introdus tehnologia avansată și în noul site-magazin, pentru a comanda rapid și ușor de la distanță.

Da, avem un nou site și suntem mândri de el!

Cum ambalăm sărbătorile

Articolul Anterior

Inovație în categoria cărților de vizită

Articolul Urmator