Blog Comunicate de presa Noi dotări tehnice la Agrafa Print

Noi dotări tehnice la Agrafa Print

Agrafa Print este o companie de tipar digital și producție publicitară care încearcă permanent să ridice standardele acestui domeniu de afaceri în țara noastră. În fiecare an, Agrafa Print investește în aparatură de ultimă generație pentru că dorește să livreze materiale printate la cea mai bună calitate. Și anul acesta compania a investit aproximativ 50.000 de euro în noi achiziții tehnice, mai multe mașini de tipar digital și finisare. Și pentru că o investiție nu vine niciodată singură, în urma noii aparaturi de tipar digital achiziționate, Agrafa Print și-a mărit echipa. La fiecare mașină nouă este nevoie de oameni noi care să gestioneze lucrările tipografice realizate cu ajutorul acesteia.

Noul echipament de print “large format” (format mare) este produs cu tehnologie japoneză, lățimea maximă este de 1.6 m, dispune de două capete de printare, deci și de viteză dublă de printare față de vechiul echipament. Printurile rezultate sunt impecabile deoarece noua tehnologie utilizează formule speciale de cerneluri, numite cerneluri ecosolvent, care asigură o claritate excepțională a tipăriturii. Cernelurile ecosolvent sunt disponibile într-o gamă mare de culori și nuanțe extrem de apropiate cu cele utilizate în designul grafic. Datorită acurateții extrem de mari, cu ajutorul acestei tehnologii se pot realiza inclusiv lucrări de repoducere a unor opere de artă.

Noua mașină este destinată printului de mari dimensiuni (afișe, bannere, sistem de expunere de tip pop-up spider sau roll-up, autocolante de tip window graphics sau floor graphics). Unul dintre principalele avantaje ale noii tehnologii este că poate realiza tipărituri digitale cu o viteză dublă, la aceleași costuri sau chiar la costuri mai mici, în cazul anumitor lucrări.

Tot anul acesta a intrat în dotarea Agrafa Print și un nou echipament destinat personalizării obiectelor promoționale pe orice suport (lemn, plastic, sticlă, hârtie, carton, metal). Viteza de personalizare a crescut cu 20%, putem printa și cu nuanțe de alb sau cu lac selectiv embosat, mat sau lucios, care reliefează imprimeurile de pe obiectele promoționale.

Pe lângă aceste achiziții, ce ridică standardele tiparului digital pe piața producției publicitare din Romania, Agrafa Print a investit și în echipamente de finisare pentru a spori calitatea și rapiditatea efectuării lucrărilor. Compania dispune de o nouă mașină automată de termosudat bannere și de o mașină automată de decupat stickere în format foarte mic. Aceste noi echipamente de finisare vin în completarea principalelor tehnologii de tipar digital și personalizare menționate anterior.

Odată cu noile dotări tehnice, care ridica mult standardele printului digital prin calitate impecabilă și prin rapiditate, productivitatea companiei crește cu aproximativ 50%. Fii printre primii care încearcă noile tehnologii de la Agrafa Print și convinge-te de calitatea impecabilă a imprimării și de noi modalități de personalizare a obiectelor promoționale.

Sărbătorile și campaniile tematice

Articolul Anterior

Preluăm comenzi de materiale și cadouri promoționale pentru sărbători

Articolul Urmator