Blog Evenimente Introducere în producţia publicitară cu Mihai Baciu, la IQads Kadett

Introducere în producţia publicitară cu Mihai Baciu, la IQads Kadett

Având o carieră de peste 15 ani în industria publicitară, Mihai Baciu a fost invitat pe 21 februarie a.c. să susţină în cadrul programului IQads Kadett  un training pentru tinerii aspiranţi în vastul domeniu al publicităţii.

Mihai Baciu - Managing Director Agrafa Print

Participanţii la prezentare au putut afla detalii despre principalele metode şi tehnologii de imprimare şi personalizare a materialelor promoţionale şi cum poate fi ales un furnizor care să poată răspunde întocmai cerinţelor privind calitatea şi cantitatea materialele publicitre dorite şi nu numai.

Mihai Baciu a mai explicat şi diferenţele dintre tiparul digital şi tiparul offset, prezentând în acelaşi timp avantajele şi dezavantajele fiecărei metodă de imprimare. Spre finalul cursului, juniorii au avut parte şi de exemplificări concrete ale procesului de producţie şi etapele de execuţie prin care trece un produs până ce atinge forma finală, conform solicitărilor clientului.

Pe lângă acestea, Mihai Baciu le-a oferit viitorilor publicitari sfaturi care să îi ajute să obţină exact ceea ce doresc de la materialele gândite, venind împreună cu zeci de materiale cu texturi diferite, care să ilustreze cât mai multe din nenumăratele posibilităţile de imprimare.

În prezent, Mihai este Managing Director al tipografiei digitale Agrafa Print Services (din 2004) şi al Tipărituri.ro (din 2007). Până în 2007, a gestionat departamentul de producţie din agenţia de publicitate Godmother.

Află cum te pot pune în valoare noile produse Agrafa Print

Articolul Anterior

Promovează-te eficient cu noile produse Agrafa Print!

Articolul Urmator