Blog Produse Inovație în categoria cărților de vizită

Inovație în categoria cărților de vizită

Cărțile de vizită sunt un instrument de marketing esențial pentru dezvoltarea afacerii tale, iar personalizarea lor în funcție de domeniul de activitate este mai mult decât indicată. Suntem la curent cu ultimele tendințe ale acestor produse și am încercat să selectăm câteva variante de cărți de vizită, potrivite fiecărui tip de business. Pe site-ul nostru găsești o ofertă standard de cărți de vizită, dar nu uita că fiecare dintre acestea permite o multitudine de procedee de personalizare în funcție de conceptul preferat de tine. Clienții noștri sunt prietenii noștri și facem tot posibilului să ne ocupăm de producția impecabilă a materialelor promoționale atât de importante pentru afacerea lor.

Cu toții știm ce efect poate avea o carte de vizită bine realizată, iar ultima noastră provocare vine tocmai din această categorie. Și suntem extrem de încântați când avem câte un proiect care iese din sfera convenționalului! Designul banalei cartele SIM, pe care o știm cu toții, a devenit astfel un model pentru cartea de vizită a unei companii care activează în domeniul telecomunicațiilor. Conceptul, care aparține integral clientului, e unul simplu și de efect și se mulează perfect cu domeniul de business în care activează compania. Noi ne-am ocupat de producția ei și suntem mândri că aducem un plus de inovație în universul proiectelor Agrafa Print Services.

Cărțile de vizită au formatul standard de 90 x 50 mm și sunt imprimate digital, policromie față-verso. Pentru finisări au „suferit” procedeul decupării digitale cutter plan și aplicare folio auriu metalizat pentru simularea cardului SIM. Simplu și de efect, nu?

Noul site Agrafa – acum și magazin online

Articolul Anterior

În curând la Agrafa Print: carnețel cărți de vizită

Articolul Urmator