Blog Diverse În septembrie sărbătorim obiectele promoționale

În septembrie sărbătorim obiectele promoționale

Cum altfel decât prin cea mai variată gamă de obiecte promoționale. Câte? Mai exact 1795 de obiecte care abia așteaptă să fie personalizate. Personalizarea obiectelor promoționale este realizată cu tehnologie de ultimă generație, ce ne permite să îți oferim garanția calității și a tehnicii de print. Nici nu trebuie să îți pui problema dacă este posibil să personalizăm un anumit obiect promoțional dintre cele 1795 de obiecte promoționale disponibile pe site. Bineînțeles că este posibil! Tu nu trebuie decât să alegi obiectul și să ne comunici cum vrei să-l personalizăm.

Iar ca să-ți fie mai ușor să alegi, iar nouă să identificăm exact produsul pe care vrei să-l personalizezi, am împărțit obiectele în câteva categorii: Instrumente de scris, Genți & Călătorii, Agrement, Casă & Bucătărie, Întreținere personală, Unelete & Scule în care găsești până și obiecte la care nu te-ai fi gândit niciodată, cum ar fi aceste pietre de masaj pentru relaxare sau acest borcan cu bomboane ori acest beanbag pentru telefonul mobil și muuulte alte lucruri care ar stârni curiozitatea oricui.

Așadar, fie că alegi strategia de giveaway, adică de a personaliza obiectele și de a le distribui partenerilor și clienților sau potențialilor clienți, fie că alegi să folosești obiectele promoționale pentru uz intern, oferindu-le angajaților, în ambele cazuri ele comunică o imagine reușită și unitară a companiei, a brandului sau a valorilor acestuia.

O altă strategie în care obiectele promoționale sunt folosite este cea prin care se stimulează creșterea vânzărilor. Modelul este foarte simplu, este o tactică promoțională folosită de marile branduri: atunci când un client achiziționează mai multe produse oferite de companie/brand, primește cadou un obiect promoțional. Cum gama de promoționale oferite de Agrafa Print Services este imensă, este imposibil să nu găsești un obiect care să rezoneze cu domeniul de activitate al afacerii tale. Cum spuneam într-o postare anterioară, nu poți oferi tacâmuri sau sorțuri de bucătărie dacă vinzi pantofi sau material de construcții.

De aceea, oferim o gamă largă de obiecte promoționale la prețuri avantajoase, atât pentru companiile mari cât și pentru cele mici și mijlocii în orice domeniu de business ar activa.
Și pentru că ne place să ne bucurăm clienții, luna septembrie vine și cu surprize pentru cei care comandă obiecte promoționale personalizate. Coamadă și tu obiecte promoționale personalizate și poți câștiga obiecte pentru biroul tău în valoare de 100 de euro. Punem în joc trei astfel de premii în această lună pentru orice comandă de obiecte promoționale.

Vino la Agrafa Print Services să-ți înnoiești biroul pentru toamnă!

Arsenalul instrumentelor de marketing

Articolul Anterior

Obiecte promoționale și metode de personalizare

Articolul Urmator