Blog În fiecare zi, alese şi culese... Fii deosebit! Alege cărţile de vizită recomandate de Agrafa Print

Fii deosebit! Alege cărţile de vizită recomandate de Agrafa Print

Cu toţii ştim cât de important este să avem permanent la îndemână cărţi de vizită, în special atunci când interacţionăm în mod direct şi frecvent cu clienţii sau posibilii parteneri. Însă nu toţi dăm importanţă faptului că nu este suficient să înmânăm un simplu cartonaş cu datele noastre de contact. Impresia pe care o carte de vizită o creează despre afacerea sau personalitatea celui care o înmânează, este mai mult decât importantă!

Deoarece cărţile de vizită sunt produsele noastre de rezistenţă de mai bine de opt ani, vom trece în revistă câteva modele „de succes”, care sperăm să te inspire.

Cărţi de vizită ştanţate: Vesele şi pline de culoare, aceste cărţi de vizită vor fi remarcate în primul rând datorită formei pe care o au. Fie că vei alege din formatele noastre predefinite, fie te ajutăm să creezi o altă formă adaptată preferinţelor tale, cu ajutorul echipei Agrafa Print vei realiza cele mai grozave cărţi de vizită ştanţate. Vei fi mândru să le prezinţi clienţilor, furnizorilor sau partenerilor tăi, iar pentru a te convinge, te invităm să ne soliciţi o mostră!

Cărţi de vizită în relief: O carte de vizită ce prezintă un design bine conceput, atât din punctul de vedere al layout-ului, cât şi al efectelor, te va ajuta să dai un plus de valoare brandului pe care îl reprezinţi şi să atragi noi parteneri. De aceea, îţi recomandăm cărţile de vizită în relief, atrăgătoare, convingătoare şi impresionante, care vor „reliefa” totodată şi business-ul tău. Efectul de relief poate fi realizat pe anumite porţiuni, scoţând în evidenţă sigla sau unele elemente grafice de pe cartea ta de vizită.

Cărţi de vizită din plastic transparent: Alege să faci o impresie bună partenerilor tăi prezentându-le cărţile de vizită din plastic transparent! Impresionante, memorabile şi rezistente, cărţile de vizită din polipropilenă transparentă pe care Agrafa Print ţi le pune la dispoziţie pot fi atât pe suport alb lăptos, cât şi sidefat sau colorat. Vei fi surprins de efectul pe care îl vor avea asupra celor care le primesc. Cu siguraţă le va plăcea să le păstreze pentru a comunica pe viitor cu tine!

Cărţi de vizită pe carton colorat în masă: Alegând cărţile de vizită pe cartoane colorate în masă, realizate de Agrafa Print, te asiguri de o calitate ireproşabilă, un aranjament grafic elegant şi o primă impresie de excepţie. Deoarece majoritatea cărţilor de vizită obişnuite sunt realizate în format landscape, pe fundal alb, cărţile de vizită formatate pe verticală, cu imagini şi fundal roşu sau negru vor fi mult mai bine remarcate. Fie că ai nevoie de un layout simplu, de o imagine complexă sau chiar de printare cu alb, cărţile de vizită pe cartoane colorate în masă îţi vor garanta succesul încă de la prima întâlnire!

Cărţi de vizită cu imprimare folio: Datorită efectelor speciale, aplicaţiile folio conferă cărţilor de vizită un aspect aparte, punându-le imediat în evidenţă. La Agrafa Print puteţi opta pentru imprimarea folio a întregului layout sau doar a unei părţi semnificative a cărţii de vizită, atât cu auriu sau argintiu, în variante lucioase sau mate, cât şi cu albastru lucios, rar întâlnită pe piaţă.

Cărţi de vizită pe suporturi speciale: Adăugaţi o notă de eleganţă cărţilor de vizită alegând un carton texturat pentru imprimare acestora. Majoritatea cartoanelor speciale permit printarea pe ambele feţe, dumneavoastră putând promova astfel produsele şi serviciile folosind spaţiul de pe ambele părţi. Prin tipărirea faţă-verso, cartonul devine mai rigid iar cărţile de vizită vor căpăta o distincţie aparte. Iar dacă îţi doreşti o textură cu totul deosebită, atunci îţi recomandăm lăcuirea totală sau selectivă a suprafeţei.

Cărţi de vizită pliate: Putând fi realizate în format landscape sau portrait, în diferite forme şi culori, cărţile de vizită cu extensie pliată (cu două sau mai multe părţi), perfect tăiate şi suprapuse, sunt metode avantajoase de a prezenta, pe lângă datele de contact, şi serviciile sau produsele pe care le oferi. Astfel, le poţi utiliza drept carduri pentru programare, poţi oferi sfaturi utile clienţilor şi utilizatorilor sau le poţi personaliza prin diferite mesaje inspirate, cu un calendar sau un spaţiu pentru scrierea notiţelor. Prin aplicarea unui perfor de rupere pe latura de îndoire, prin detaşare, una dintre părţile cărţii de vizită se poate transforma într-un talon de concurs, bilet de tombolă, voucher de reducere etc.

Nu lăsa nefolosit potenţialul pe care îl au cărţile de vizită, mai ales că este atât de simplu să le faceţi memorabile! Echipa Agrafa Print îţi stă la dispoziţie pentru a-ţi crea cele mai impresionante cărţi de vizită, având la bază stilul propriu sau imaginea companiei tale. Iar pentru a le putea avea oricând la îndemână şi a le folosi cu uşurinţă, ambalarea şi livrarea lor se realizează în cutii elegante şi practice.

Căutăm operator DTP & print

Articolul Anterior

www.tipar-digital.ro – un nou site lansat sub marca Agrafa Print

Articolul Urmator