Blog Sfaturi Cum ambalăm sărbătorile

Cum ambalăm sărbătorile

Știai că obiceiul împachetării cadoului provine din Antichitate, mai exact din secolul al doilea î.Hr. și are originile în China unde, banii dați cadou erau împachetați într-o hârtie sub forma unui plic numit chih pao? Mult mai târziu, în secolul 20, ideea ambalajului de cadouri a fost popularizată de către frații Rollie și Joyce Hall, fodatorii felicitărilor Hallmark. În prezent, cadourile sunt împachetate într-un ambalaj frumos (hârtie, pungă de cadou sau plic) potrivit tematicii ocaziilor în care sunt oferite.

De ce trebuie împachetate cadourile? Răspunsul e simplu. Totul stă în prelungirea emoției descoperirii a ce se află în interior. O să observați că, în cazul hârtiei de împachetat, unii au tendința să rupă cu nerăbdare ambalajul , iar alții să-l desfacă meticulos și să-l păstreze ca amintire.

Și pentru că sărbătorile de iarnă aproape că bat la ușă, noi, cei de la Agrafa Print am pregătit pentru tine o multitudine de sugestii de ambalaje drăguțe în care să-ți ascunzi darul de ochii curioși ai primitorului. Poți opta pentru hartie de împachetat, pungi sau plicuri, cu printuri uni, mizând doar pe combinațiile de culori specifice sezonului (alb, verde, roșu, auriu) dintre ambalaj și fundițe. Poți alege ambalaje cu printuri geometrice, potrivite oricărei ocazii sau poți alege ambalaje cu printuri tematice de sărbători (globuri, spărgător de nuci, reni, brazi, Moș Crăciun) la care să adaugi o fundiță sa un șnur contrastant culorilor care predomină.

cadouri

Sursă imagini: http://www.realsimple.com/holidays-entertaining/gifts/wrapping/christmas-wrapping-paper

Suntem siguri că ai cumpărat cadouri speciale pentru toți cei dragi, așa că du-ți surpriza până la capăt și alege un ambalaj în acord cu conținutul și cu personalitatea celui căruia îi faci cadoul.

Nu uita, suprizele reușite stau în detalii perfecte!

Cum printăm sărbătorile

Articolul Anterior

Noul site Agrafa – acum și magazin online

Articolul Urmator