Blog Diverse Comunicarea corporate stă în detalii

Comunicarea corporate stă în detalii

Comunicarea corporate este un factor important pentru imaginea oricărei companii. În funcție de modelul organizațional se dezvoltă o atitudinea corporativă în care, alături de branding, de viziunea și misiunea afacerii, un ansamblu simbolistic sau grafic asigură un rol esențial în obținerea imaginii pozitive a companiei. Ce presupune asta mai exact? O strategie de comunicare, atât internă cât și externă, ce uniformizează și completează brandingul definind statutul unei organizații din firmă în companie.

Dar, pe cât de pompos sună, pe atât de simplu este de creat această strategie. Probabil că ai observat până acum cât de mult profesionalism transmit obiectele promoționale din sfera biroticii unei companii. Alături de un spațiu de lucru armonios amenajat, în acord cu viziunea și misiunea companiei, dar și cu atitudinea membrilor echipei, cele care completează comunicarea corporate sunt fix câteva elemente de detaliu care asigură un profesionalism desăvârșit.

Plăcuțe indicatoare, ecusoane și legitimații, coli cu antet, formulare tipizate, invitații și felicitări, plicuri personalizate, CD-uri sau DVD-uri imprimate cu logo-ul companiei și chiar banda adezivă personalizată pentru colete, toate completează comunicarea unitară și transmit profesionalism atât în cadrul organizației, creând un mediu ideal de lucru pentru angajați, dar și în afara ei, garantând un feedback pozitiv din partea partenerilor de afaceri sau a clienților.

Cele mai bune instrumente de marketing pentru decizia de la raft

Articolul Anterior

Promoționale estivale numai bune de luat în vacanță

Articolul Urmator