Blog Uncategorized Cea mai nouă tehnologie DTG este acum la Agrafa Print

Cea mai nouă tehnologie DTG este acum la Agrafa Print

Anul acesta, compania Brother a lansat ultima versiune a echipamentului industrial de printare directă pe textile. Pentru că Agrafa Print ȋși dorește dotări de ultimă generaṭie prin care să livreze materiale printate de cea mai bună calitate, am achiziționat această mașină. Este primul GTX Pro Bulk din România și ne mȃndrim cu asta!

Noua imprimantă, dedicată companiilor de tipar digital cu volum mare, ridică standardele în ceea ce privește viteza, calitatea imprimării și ușurința de utilizare. De asemenea, promite imprimare responsabilă și un impact scăzut asupra mediului înconjurător.

GTX Pro Bulk – un profesionist în printarea directă pe textile

Am ales să investim în GTX Pro Bulk din foarte multe motive. Unul din cele mai importante fiind bineȋnteles calitatea printului.

Noul echipament folosește cerneluri ecologice cu certificare Oeko-Tex. Acestea asigură culori îndrăznețe și tipărituri cu detalii oricȃt de fine. Sistemul avansat circulă cerneala cu atenție, reducȃnd timpul de tipărire și cantitatea deṣeurilor. Pentru că mașina este dedicată tipografiilor cu volum mare, cerneala este stocată în recipiente bulk (între 1.8 și 18 litri), reducȃnd semnificativ costurile de întreținere.

GTX Pro Bulk permite imprimarea unei game variate de textile. De la tricouri și hanorace, la ṣepci, prosoape, trăistuțe și încălțăminte sport. Mașina dispune de 12 plăci de presare pentru adaptarea la dimensiunea și scopul comenzii de imprimare. Mai mult decȃt atȃt, noul echipament este dotat cu senzori, care anunța operatorul dacă placa de presare nu este în poziția optimă.

În ceea ce privește viteza de printare, noul GTX Pro Bulk poate opera și în „fast mode” (mod rapid). Asta înseamnă o reducere a timpului de printare cu 10% fără a compromite calitatea de 1200dpi a imprimării.

Suntem bucuroși sa fim primii din România care încearcă noua tehnologie. Prin investiția în noul GTX Pro Bulk dorim să asigurăm calitatea impecabilă cu care clienții noștri s-au obișnuit. De asemenea, vrem să ridicăm standardele tiparului digital și să deschidem porți noi spre personalizare.

Cum desfășori o campanie tematică cu ajutorul obiectelor promoționale

Articolul Anterior

Importanța obiectelor promoționale în consolidarea brandului (I)

Articolul Urmator