Blog În fiecare zi, alese şi culese... Ce să alegi când eşti în dubiu. Idei pentru promoţionalele de sărbători

Ce să alegi când eşti în dubiu. Idei pentru promoţionalele de sărbători

Cele mai frumoase cadouri sunt cele dăruite din inimă, iar acest aspect nu se schimbă atunci când activezi în industria serviciilor şi ai o listă lungă, foarte lungă de care trebuie să ţii cont. Cadourile promoţionale destinate clienţilor, partenerilor de afaceri şi angajaţilor trebuie să transmită acestora un mesaj veritabil. Este foarte important ca un cadou să vorbească de la sine, pentru ca atunci când ajunge la destinaţie, persoana în cauză să simtă autenticitatea gestului.

Ţi-am pregătit câteva sugestii care îţi pot fi de folos dacă ai dubii în privinţa celor mai bune articole promoţionale pe care le-ai putea oferi anul acesta cu ocazia sărbătorilor şi nu numai.

Pentru clienţi

breloc brad

Motivele de Crăciun, cum sunt brăduţii, stelele decorative, fulgii de nea etc., pot da startul imaginaţiei în personalizarea unor articole pentru această perioadă. Pentru atragerea clienţilor noi, ai putea oferi brelocuri în formă de brad sau steluţă, personalizate cu dedicaţii sau imagini de sezon.  Ai putea printa pe USB-uri tot felul de mesaje inedite sau ai putea alege pixuri cu touch pen în culori de sezon. Acestea vor fi cu siguranţă apreciate de posesorii de smartphone-uri.

Nici cănile personalizate cu prenume sau urări deosebite nu trebuie uitate. Surprinde-ţi clienţii cu cele mai frumoase gânduri de bine, mai strecoară câte o anecdotă şi un moment dulce şi pune bazele unor relaţii armonioase şi de durată. 

Pentru angajaţi

set lumaniri Craciun

Te gândeşti la agende, calendare şi alte produse de papetărie când vine vorba de mici atenţii pentru angajaţii tăi? Este foarte bine, dar dacă vrei ca aceştia să se simtă cu adevărat apreciaţi, de ce să nu ieşi din tipare anul acesta?

Oferă în dar lumânări, seturi de lumânări sau seturi wellness însoţite de felicitări personalizate, eventual semnate de mână. Seturile pot fi însoţite de etichete şi ele personalizate, iar tot ce-ţi mai rămâne de făcut este să inventezi cele mai sugestive mesaje. Probabil că, printre angajaţii tăi, sunt şi persoane cu familie. Gândeşte-te ce surpriză plăcută le-ai putea face acestora dăruindu-le o ramă foto personalizată în care ai inclus şi o fotografie deosebită.

Pentru parteneri

În Japonia, schimbul de cadouri între afacerişti este foarte important, un aspect, de altfel, care defineşte protocolul naţional în afaceri. În Franţa, pe de altă parte, sunt mult mai apreciate evenimentele organizate în semn de mulţumire sau cinele de afaceri. Aşadar, atunci când ai parteneri sau chiar şi clienţi străini, e bine să cunoşti etica business-ului din ţara respectivă.

Un ceas modern şi exclusivist poate fi o alegere bună pentru un partener de afaceri român, dar nu va fi primit foarte bine de partenerul tău de origine chineză din considerente ce ţin de cultură şi asocieri mai puţin dezirabile. Însă există o regulă care se aplică pe plan internaţional, o regulă despre care nimeni nu vorbeşte, dar de care fiecare afacerist este conştient:  decât să oferi cadouri de calitate discutabilă, e mai prudent să nu le oferi deloc.

Ai acces acum la oricare dintre articolele de mai sus şi multe altele prin intermediul Agrafa Print Services, care importă direct de la cei mai buni furnizori din Europa şi Asia. Pentru o gamă mult mai variată de produse, accesează noile cataloage promoţionale disponibile pe site-ul nostru.

Promoţionalele pentru Crăciun. 3 aspecte importante

Articolul Anterior

Cadourile business: reguli şi conduite în lume (I)

Articolul Urmator