Blog Evenimente Cărţile de vizită metalice, cărţi de vizită excepţionale

Cărţile de vizită metalice, cărţi de vizită excepţionale

Cărţile de vizită sunt parte a protocolului social şi de afaceri de peste 400 de ani. Apărute pentru prima dată în Europa secolului al 17-lea, la acea vreme, erau o marcă a elitelor. Doar aristocraţii şi cetăţenii cei mai prosperi deţineau cărţi de vizită, majoritatea cu un design asemănător cărţilor de joc.

Modele tot mai diverse au continuat să apară în timp, iar cele mai importante inovaţii au venit odată cu revoluţia industrială, când şi tehnicile de realizare s-au diversificat.

Astăzi, oricine îşi poate procura cărţi de vizită, iar la îndemână există numeroase formate, tipuri de design şi modele. În topul celor mai moderne intră cărţile de vizită metalice. Sunt cele care fac tranziţia de la cărţi de vizită de fiecare zi la cărţi de vizită extraordinare.

Ceea ce diferenţiază cărţile de vizită metalice de celelalte tipuri sunt anumitele detalii care ţin de grosime, finisarea suportului metalic şi diferitele stagii de execuţie. Aceste detalii practic fac diferenţa şi între o carte de vizită metalică sau alta.

În cazul acestui tip de cărţi de vizită, prelucrarea metalului cu o precizie atât de deosebită este posibilă datorită tehnologiei de ultimă oră. Aceeaşi tehnologie care permite şi gravarea cărţilor de vizită metalice cu grafică uimitoare ce contribuie la aspectul final absolut senzaţional, unele fiind realizate chiar şi cu tipare perforate.

Cărți de vizită deosebite

Este cu siguranţă o provocare să obţii o carte de vizită din metal care să aibă un aspect deosebit şi să păstreze în aceeaşi măsură integritatea şi funcţionalitatea accesoriului. Pentru ca o carte de vizită metalică să aibă un aspect cât mai integru, se foloseşte întotdeauna metal de calitate superioară, astfel încât să se obţină o textură a materialului impecabilă.

Designul este următorul aspect esenţial în realizarea acestor cărţi de vizită. Tocmai de aceea există posibilităţi de alegere a grosimii, a culorilor, posibilitatea de a opta pentru imprimare în relief sau lăcuire selectivă. Foarte important, se recomandă ca aceste detalii să nu reprezinte doar gusturile personale, ci să se ia în considere şi în funcţie de tipul de afacere deţinut sau în funcţie de rolul pe care cărţile de vizită metalice îl vor avea. Fiecare carte de vizită trebuie să reflecte o identitate specifică.

 Detalii privind procesul de execuţie şi template-uri disponibile pot fi accesate urmărind acest link.  

3 lecţii. 3 dintre cele mai remarcabile campanii de promovare ale tuturor timpurilor

Articolul Anterior

Rebranding. Top 3 cele mai inspirate schimbări de identitate vizuală din 2014

Articolul Urmator