Blog Sfaturi Atrage potenţialii clienţi prin obiecte promoţionale magnetice, de impact!

Atrage potenţialii clienţi prin obiecte promoţionale magnetice, de impact!

Având la bază un design atractiv şi o personalizare inspirată, obiectele promoţionale pot deveni adevărate instrumente de marketing creative şi convenabile, ce vor asigura o conexiune a business-ului tău cu clientul şi vor aduce constant în atenţia acestuia, brandul sau produsul pe care îl promovezi.

Îţi prezentăm câteva obiecte promoţionale Agrafa Print, vesele, utile şi dinamice, care vor atrage potenţialii clienţi ca un magnet, ajutându-te să-ţi atingi obiectivele de marketing:

Semne de carte magnetice – Putând avea diverse forme, dimensiuni şi culori, semnele de carte magnetice realizate de Agrafa Print pot fi personalizate în cele mai diverse forme. Fie că ai nevoie de obiecte promoţionale de impact, utile, vesele şi care să se afle tot timpul în vizorul potenţialilor tăi clienţi, fie că doreşti să le obţii pentru comercializare, echipa noastră îţi poate realiza semne de carte magnetice atractive, aşa cum le doreşti.

Notesuri magnetice – Utilizarea notesurilor magnetice ca obiecte promoţionale asigură brandurilor care adoptă această modalitate de promovare o vizibilitate sporită în rândul clienţilor, partenerilor sau potenţialilor consumatori. Agrafa Print îţi poate pune la dispoziţie notesuri magnetice de calitate, rezistente în timp şi servicii profesioniste de personalizare şi imprimare a acestora, pentru diferite dimensiuni şi forme obţinute prin ştanţare.

Magneti publicitari – Cu cât vei oferi magneţi mai creativi şi mai interesanţi, cu atât mesajul tău va capta şi mai mult atenţia. Putând fi aplicaţi pe frigidere, uși, dulapuri, plăci de memo, birouri sau pe alte suprafeţe metalice, în interior sau exterior, magneţii publicitari au un mare potențial de atragere a posibililor clienţi sau consumatori, deoarece rămân timp îndelungat în vizorul acestora (de exemplu, ori de câte ori vor deschide frigiderul), reamintindu-le să apeleze la serviciile sau produsele tale.

Magneţi memoholder – Alege să te promovezi prin intermediul unor produse utile, oferind drept cadouri promoţionale magneţi memoholder personalizaţi cu elementele de identitate vizuală a companiei pe care o reprezinţi. Fiind extrem de practici în orice birou, magneţii memoholder pe care Agrafa Print ţi-i pune la dispoziţie sunt de calitate superioară, păstrându-şi proprietăţile timp îndelungat.

Alege cele mai potrivite materiale de prezentare pentru bar/restaurant

Articolul Anterior

Încercarea moarte n-are: am printat pe apă!

Articolul Urmator