Blog Diverse Am reciclat 640 de kilograme de hârtie în 2 luni!

Am reciclat 640 de kilograme de hârtie în 2 luni!

Fiind mari consumatori de hârtie şi cartoane pentru tipar digital, nouă, celor de la Agrafa Print, ne pasă tot mai mult de mediul înconjurător şi, aşa cum am mai spus-o, ne străduim, pe cât de mult putem, să protejăm ecosistemul planetei noastre.

Conform celor afirmate de Ecollect pe site-ul lor, prin 100 de tone de hârtie colectată se pot salva aproximativ 15 hectare de pădure, iar fiecare tonă de hârtie reciclată salvează 17 copaci. De aceea, noi ne implicăm serios în procesul de colectare şi reciclare şi iată că, în două luni, de când suntem membri Ecollect, am reuşit să oferim spre reciclare 640 de kilograme de hârtie.

Sperăm ca ajutorul nostru să contribuie tot mai mult la protejarea mediului şi ne dorim ca, la rândul nostru, să încurajăm grija faţă de resursele naturale şi respectul celor din jurul nostru faţă de consumul acestora. Aşadar, vă reamintim că puteţi înlocui, din când în când, un pix din plastic – material ce necesită o perioadă de aproximativ 500 de ani pentru a se descompune natural – cu unul realizat din materiale reciclate, ecologice.

Alegeţi să trăiţi într-un mediu natural mai puţin poluat. Alegeţi şi voi să fiţi eco!

diploma Ecoollect

V-aţi gândit vreodată cât de rezistente sunt cărţile noastre de vizită?

Articolul Anterior

Cum alegem cărțile de vizită – mic îndrumar pentru marii afaceriști (I)

Articolul Urmator