Blog Diverse Alegeţi să fiţi ECO! Achiziţionaţi produse din hârtie reciclată!

Alegeţi să fiţi ECO! Achiziţionaţi produse din hârtie reciclată!

Alegând produse reciclate sau recondiţionate în schimbul celor nedegradabile, contribum la reducerea cantităţii de deşeuri, la diminuarea consumului de energie şi resurse naturale, ajutând astfel la scăderea poluării. Iar cu fiecare produs reciclat pe care îl achiziţionăm, creşterem importanţa materialelor colectate pentru reciclare, susţinem tot mai mult această industrie, inclusiv prin crearea unor noi locuri de muncă în acest domeniu, protejăm mediul şi ajutăm la dezvoltarea de noi pieţe eco.
Aşa cum vă prezentam şi în articolele anteriore, iubim copacii verzi, ne pasă de tot ceea ce înseamnă resurse naturale şi ne străduim să protejăm ecosistemul planetei noastre. Tocmai de aceea, aducem în atenţia voastră un produs realizat din materiale reciclate pe care l-am lansat de curând şi prin care vă oferim posibilitatea de a adopta (mai mult) stilul eco:

Set format din notes şi pix – personalizabil în policromie, ce poate constitui un cadou atrăgător şi util atât pentru colaboratorii şi angajaţii companiei cât şi pentru persoanele apropiate. Mai multe detalii despre produs puteţi afla aici.

Şi pentru a veni şi mai mult în sprijinul mediului eco, lansăm şi o promoţie valabilă până la sfârşitul anului 2013:

10% discount la toate comenzile pentru cărţi de vizită printate pe cartoane reciclate.

Fie că v-ar plăcea cărţi de vizită cu colţuri rotunjite, fie că vă doriţi cărţi de vizită cu aplicaţii folio, cu lac selectiv, în relief sau embosate, alegând realizarea lor pe cartoane reciclate veţi beneficia de această ofertă.

Tiparul digital – rapiditate şi eficienţă

Articolul Anterior

Ce trebuie să ştiţi atunci când doriţi să obţineţi promoţionale de calitate

Articolul Urmator